Ha azt mondom, Fruit of the loom, mindenkinek a minőségi pamut pólók jutnak eszébe. Ha azt mondom Gildan, első helyen a póló áll, azonban rögtön hozzáteszi szinte mindenki a pulóvereket, dzsekiket is. Merthogy a Gildan piacvezető szerepre tett szert ár-érték arányban első osztályú választásnak bizonyuló termékeivel. Hidd el, ennyien nem hibázhatnak, de lássuk, minek is köszönheti a sikerét és miért jó választás a Gildan márka!

Zero Waste

Ha ez így nem is igaz, mindenképpen felelősen gondolkodó, a környezetvédelemre kiemelten nagy hangsúlyt fektető cég a Gildan. 53%-ban megújuló energiaforrásokat használ és az elmúlt években drasztikusan csökkentette – mintegy 60%-kal – a CO kibocsátását!

Az alapanyagok egy részét helyben szerzi be, ezzel csökkentve az ökológiai lábnyomát.

Távol-keleti helyett lokális munkaerő

Ha te is felelősen gondolkodó embernek tartod magad és nem szívesen olvasol, vagy nézel videókat a rossz körülmények között, éhbérérért dolgozó kínai, indiai munkavállalókról, akkor a Gildan a TE márkád, ugyanis cégpolitikájuk és hitvallásuk szerint a helyi alapanyag beszerzés mellett mindig helyi munkavállalókat alkalmaznak a termékek gyártásához!

Mindamellett, hogy munkahelyeket biztosítanak, külön figyelmet fordítanak a kiemelkedő munkakörülményekre, a fizetésen túli juttatásokra - mint pl. ingyenes orvosi ellátás – és a helyi közösségi élet támogatására is. A gyártásban nem az olcsó tömeggyártásra, így az olcsó munkaerőre koncentrálnak, hanem a jó szakemberekre, az alkalmazottak folyamatos képzésére.

Kitűnő ár-érték arány közép és prémium kategóriában

céges munkaruházat legfőbb kritériumai márka választásnál:

  • jól mutat minden munkavállalón, azaz jó a szabása
  • strapabíró, azaz nem nyúlik, nem fakul
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal
  • a választott logózási technika megvalósítható és tartós az alapanyagon

A Gildan női és férfi kollekciója köszönhetően a minőségi alapanyagnak és a gondos tervezői munkának köszönhetően szépen mutat a hölgyeken és urakon egyaránt. A szitázott és transzerezett nyomatokat egyaránt hosszan megőrzi. Sok mosás és vasalás, nagy igénybevétel után sem veszít színéből, formájából.

Ha TE is jó döntést hoznál, oszd meg blogunkat kollégáiddal és válogassatok együtt Gildan termékkínálatunkból weboldalunkon!