Amennyiben úgy érzi, hogy itt az ideje a munkavállalókat egységes, minőségi ruházatba öltöztetni, akkor a Cegespolo.eu a legjobb megoldást jelentheti az Ön számára! Széles palettájú ruházati termékek, minőségi hímzés gyakorlatilag bármilyen ruhaneműre, garancia – ezek vagyunk mi!

Miért minket válasszon?

Vállalatunk emblémák, logók hímzésével foglalkozik, saját, modern hímzőüzemmel rendelkezünk, így tudjuk garantálni a legjobb minőséget. A hímzés egy tartós, környezetbarát emblémázási eljárás, amely hosszú ideig megőrzi a minőségét, és akár éveken át is megbízható társa lehet a viselőjének.

A ruházati termékeink import árucikkek, így nagykereskedelmi árat tudunk partnereinknek biztosítani. Cégünk hisz a fair trade-ben, a ruházati gyártóink nem alkalmaznak semmiféle gyerekmunkát, és nem zsákmányolják ki az alkalmazottaikat.

Cégünk nagy gyakorlattal rendelkezik hímzések terén

Termékeink között mindenféle ruházati típus megtalálható, úgy mint galléros pólók, ingek, pulóverek, pólók, kabátok, nadrágok, polár termékek. Munkakabátok, deréknadrágok, mellesnadrágok, rövidnadrágok és mellények úgyszintén a termékpalettánk részei. Az egyszerűbb daraboktól kezdve az elegánsabbakig minden igényt ki tudunk elégíteni. Prémium minőségű termékek megvásárlására is van lehetőség

A magyarországi munkaruhákat és pólókat gyártók a legjobb kondíciókat biztosítják a számunkra. Lehetőség van saját termékekre hímeztetni, de ha a ruhákat és a termékeket együttesen rendeli meg, akkor extra kedvezményeket adunk, így biztosítva a legjobb árat Önök számára a hazai piacon.

Minőségi garanciát adunk a termékeinkre, amennyiben valamivel nem elégedett, elég csak felkeresni bennünket, és igyekszünk a leghamarabb orvosolni a problémát!

Amennyiben nem szeretne nagyobb megrendeléssel indítani, hanem csak egy próba terméket szeretne csináltatni, abban is állunk szíves rendelkezésére.