Sokan úgy vélik, hogy a céges emblémával ellátott termékek, ruhaneműk kizárólag a nagy, multinacionális vállalatok kiváltságai, és nem biztos, hogy kisebb üzleteknek vagy cégeknek érdemes ilyenbe ölni a pénzt.

Pedig egy egységes design elengedhetetlen ahhoz, hogy komoly vállalatnak tűnjön a cég. Az ingyenes ajándékok növelik a munkavállalók örömét, ezáltal lelkesebben dolgozhatnak, és lojálisabbá válnak, de több más előnye is van, ha áldozunk a céges image-re.

Ma már szinte bármit lehet emblémáztatni vagy hímeztetni. A hímeztetés nagyon gyors módon történik, ha megvan a megfelelő logó és a megfelelő cérna, akkor megtervezik a hímző mintát, és ipari hímzőgép segítségével készítik el az egységes design-t.

Üzletekbe, kis- és nagyobb boltokba, biztonsági szolgálatoknál, rendezvényeken elvárt a jó megjelenés, de szinte bármilyen cégnek jól jöhet egy egységes ruházat kialakítása. Az emblémázott ruházat a munkavállalók lojalitását is növeli, hiszen egy emblémázott ruha viselésekor magát a vállalatot képviselik. Az is fontos, hogy az egységesített ruházattal elkerülhetőek a kínos pillanatok, amikor valaki szedett-vedett külsővel jelenik meg, vagy a munkaköréhez nem passzoló ruhákat akarna hordani. Az egyenruha segíti elfedni a társadalmi egyenlőtlenségeket is, ugyanúgy fest benne egy egyszerű munkavállaló, mint a kisfőnök vagy a cégvezető.

Miért érdemes céges logóval ellátott ruházatot készíttetni?

Nincs jobb és olcsóbb reklám, amit az emberek maguk terjesztenek, ráadásul ez a típusú reklámozási mód nagyon hatékony is, hiszen nem direktben tolják az emberek arcába a reklámozandó árut, szolgáltatást vagy vállalkozást. Ebből kifolyólag, a dolgozók számára ideális ajándék egy-egy emblémázott ruhanemű. Ilyen esetekben fontos, hogy a felirat vagy minta ne legyen óriási, tolakodó, különben nem fogják az ajándékozott személyes az otthonukon kívül viselni. Mindenképpen olyan ruhákat készíttessünk, logóztassunk, amiket szívesen hordanak, és nem csak portörlésre fognak otthon használni. A minőségre is ügyeljünk, hiszen minél tartósabb darab, annál hosszabb ideig tudják az emberek hordani, és ez által tovább reklámozzák a vállalatot.

Ajándéknak sem utolsó dolog egy hímzett ruházati termék. Itt is fontos, hogy lehetőleg diszkrét módon legyen elhelyezve a szimbólum, különben az ajándékozott megköszöni, és már kerül is a szekrény aljára. Ha hímzett terméket szeretnénk ajándékba adni, akkor a törölközők vagy a sportruházati termékek lehetnek a legjobb választások.