Ha egyedi pólókban gondolkodtunk folyton felmerül a kérdés, milyen technológiával készíttessük el az egyenpólókat. A legismertebb két emblémázási technológia a szitanyomás és a gépi hímzés.

A mai digitális világban mindkét lehetőség megtalálja a saját ügyfélkörét, de nem mindegy, hogy egy-egy mintát milyen gyártási technológiával helyezünk el az anyagon.

Valószínűleg egy egyszerű, lánybúcsúra szánt egyedi pólóhoz nem kell gépi hímzéssel vesződnünk, oda tökéletesen megteszi a szitanyomásos eljárás is, melynek elkészítési ideje és ára is kedvezőbb, cserébe viszont kisebb darabszámoknál nyújt ideális megoldást. A szitanyomás ajánlott olyan mintáknál is, amik kicsit bonyolultabbak és több színből állnak, illetve méretük meghaladja az A5-ös vagy A4-es méretet. Szülinapokra, legénybúcsúkra, együtteses pólók gyártására költséghatékony megoldást kínál.

A gépi hímzés viszont sokkal komolyabb gyártási technológia, nagyobb korlátokkal. A mintát itt egy előre elkészített varrási terv alapján varrja a megfelelő ruhaanyagba bele a több tűvel is egyszerre dolgozni képes varrógép. A komputer által irányított fejlett modern hímzőgép akkor lehet ideális választás, ha munkaruhákra, sapkákra, törölközőkre vagy más, kényesebb darabra szánunk azonos, de egyszerűbb logót, szöveget vagy mintát. Ideális céges pólókhoz, munkaruhákhoz és különböző ajándékokként ügyfelek, partnerek vagy alkalmazottak számára, nagyobb tételben is.

Csak tőlünk függ, hová szeretnénk tenni a cégünk logóját

A gépi hímzések tárháza szinte korlátlan, hiszen akár zsebkendőkre, nyakpántokra vagy kesztyűkre is hímezhető céges embléma. Így kiváló reklámhordozó felület alakítható ki az ajándékba adott, hímzett ruhadarabokon, használati tárgyakon. A gépi hímzéssel készült, akár nagy mennyiségű termék akár már aznap elkészül, és nem igényel száradási időt sem. A ruhadarabokra gépileg hímzett minták és szövegek akár mosógépben is moshatók, a minta biztosan nem fog többszöri mosás után sem lekopni, hiszen a varrási eljárás a ruházat részévé teszi a logót, mintha az eleve így készült volna.