Azon a cégeknél, ahol az értékesítőknek, raktárosoknak, ügyfélszolgálatosoknak közvetlen kapcsolata van a cég vásárlóival, partnereivel, fontos a cég logójával ellátott emblémázott uniformis.

Miért?

5 ok a sokból:

  1. Vásárlóban bizalmat ébreszt egy igényesen elkészített emblémázott munkaruha.
  2. Ameddig a beszélgetés tart a cég logója a vásárló látómezejében van.(azaz bevési magát a tudat alattiba)
  3. Cégen belül az egységes céges ruházat, legyen az galléros póló, vagy munkáskabát, a kollégák csapatszellemét is erősíti. (csökken a csapatépítő tréningre szánt költség)
  4. Minden egyes ember, aki találkozik a céges munkaruhát viselővel látja a cég kvázi reklámját. Mivel egy jó céges póló, vagy munkaruha 1-2 évig is ellátja feladatát fajlagosan a legolcsóbb céges reklám.
  5. Rendezvényeken sok emberrel találkozunk. Céglogóval hímzett ingben már a kézfogás előtt bemutatkozhatunk. Akinél az kezdeményezés annál az előny.

Hogyan használható ki az emblémázott munkaruha, céges póló ?

  1. A vállalat különböző részegységeit, pl. más színű ruhával különíthetjük el.
  2. Munkakörhöz megfelelően kiválasztható a céglogó hímzés. PL: sofőr bal karjára célszerű a logójukat hímezteti.
  3. Motiválja dolgozóit magas minőségű céges munkaruházattal. A dolgozók jobban érzik magukat szép kellemes viseletben. Jobban is teljesítenek.
  4. Partnereinek remek ajándék a hímzett céges ruházat. A partner örül neki, és amikor felveszi, mindég Önök jutnak az eszébe.
  5. Magas minőségű hímzett céges ruházat megkülönbözteti az Ön cégét a versenytáraktól. Kereknyakú szitanyomott pólóban dolgozó értékesítő csapat, esztétikailag nem veheti fel a versenyt hímzett galléros pólóban dolgozó csapattal.

Röviden azt szerettük volna összefoglalni, hogy mit ad Önnek a tevékenységünk.

Mi akkor vagyunk csak elégedettek, ha Ön az velünk.