Ha cégtulajdonos vagy, esetleg épp cégalapítás előtt állsz, már nem ismeretlen fogalom előtted a céges arculat, sőt, valószínűleg már az arculati elemek fogalmával is megismerkedtél és gőzerővel tervezteted a logót, amit majd minden céges megjelenéseden és publikációdon, marketing felületeden viszontláthatsz. Gyakori eset, hogy az arculattervezés során utoljára marad, vagy elfelejtődik a céges munkaruházat, és a promóciós termékek tervezése, rendelése, gyártása. Bármilyen meglepő, egy jól megválasztott hímzett póló az arculatod egyik legfontosabb és legszembetűnőbb alappillére lesz, amivel céges partnereid és vásárlóid egyaránt találkoznak, de az egyik legtovább használható, és legmegbízhatóbb marketing eszközöd is, mint céges promóciós eszköz, vagy céges ajándék. Fontos tehát, hogy igen jól válaszd meg miből, hogyan és kitől rendeled meg. Íme, a legfontosabb kritériumok, amiket mindenképpen jó, ha szem előtt tartasz.

A gépi hímzés árai és a minőség, avagy a hímzés árak buktatói

Nagymamádtól tudhatod, hogy a hímzés időigényes, aprólékos, rendkívül nagy türelmet igénylő munkafolyamat. A gépi hímzés egyszerűnek tűnhet, azonban a valóságban kell hozzá egy csapat remek szakember, minőségi, német hímzőfonal és első osztályú hímzőgépek. Ez a három dolog az, amivel csak nagyon kevés hazai hímzett póló gyártó, vagy forgalmazó cég büszkélkedhet el. Bátran kérdezz rá ajánlatkérésnél, vagy ellenőrizd a weboldalon, milyen póló márkákkal, milyen gépparkkal és milyen hímzőfonalakkal dolgozik az adott cég. Nem kell kutakodnod, eláruljuk, mit kell keresned! Made in Germany: német alapanyagok és ZSK, azaz német géppark. Ez a két kulcsösszetevője a legpontosabb hímzéskép és tökéletes színtartás kombinációjának.

Gépi hímzés »

Hímzés pólóra vagy bármely más textilre, munkaruházatra

Hímzett szakácskabát, hímzett overáll, galléros és kereknyakú póló, pulóver, baseball sapka. Számos lehetőség a cég tevékenységétől és a felhasználási területtől függően. Egy szempont azonban mindig ugyanaz: a gépi hímzés közelről és távolról is tiszta, precíz képet kell, hogy adjon, a hímzésnek sokáig ki kell tartania és a textilnek jól kell tűrnie a bevetéseket.

gépi hímzés időtálló és a rendelkezésre álló technikák közül a legelegánsabb megoldás, amiben igen komplex grafikai megoldások is kivitelezhetők, már kis darabszám esetén is. Gépi hímzésre mindig jó minőségű, sűrű szövésű textilt válassz, mert azon túl, hogy ezeken mutat igazán szépen, ahogy a minőségi hímzés nem fakul, jó, ha pl. a kiválasztott póló, szakácskabát, overáll is megtartja a színét.

hímzett póló, illetve a gépi hímzés készítőivel szemben támasztott legfőbb kritériumok:

  • profi tervezői csapat a sales-től a grafikuson át
  • lehetőleg minőségi német alapanyagok és géppark használata
  • minőségi textil márkák kínálata
  • precíz, pontos hímzés kép
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Ha TE is jó döntést hoznál, oszd meg blogunkat kollégáiddal és válogassatok együtt termékkínálatunkból weboldalunkon!