Erős mondattal kezdünk: tulajdonképp a legjobb pólót a legnehezebb hímezni, de ez a mi dolgunk. És akkor egy erős mondattal is folytatjuk: szerintünk a galléros pólók a legjobbak. Ha tovább olvasol, akkor minden kiderül, és könnyebben fogsz tudni pólót választani.  

Pólók: akárcsak Gomóc Artúr csokijai

Emlékszel Gombóc Artúrra? Ő volt a PomPom mesékben az a nagy kék madár (reméljük, nem a boldogság kék madarára gondolt a rajzoló, mert annak azért vicces), aki imádta a csokit. Amikor megkérdezték tőle, hogy melyik a kedvenc csokoládéja, mindig belenézett a jövőbe, és párás szemmel sorolta: a kerek csokoládé, az étcsokoládé, a szögletes csokoládé, a kicsi csokoládé, a nagy csokoládé, a mogyorós csokoládé, az étcsokoládé, a fehér csokoládé.... ugyanez a helyzet a pólókkal, annyi különbséggel, hogy mi esküszünk a galléros pólóra, de ez majd később.

Pólók, egyedi igények szerint

Mindenki más miatt tartja az adott pólót a legjobbnak. Van, akinek egy póló azért a legjobb, mert a legolcsóbb. Van akinek az a fontos, hogy minél puhább anyagból legyen, másnak a színe, van akinek a hosszított derekú, van akinek a testhez álló, tetszik, de van UV visszaverős galléros pólónk. Van, akinek a póló márkája is nagyon fontos. Éppen ezért vagyunk úgy a pólókkal, mint Gombóc Artúr a csokikkal: mindet szeretjük, ezért nem csak nem tudjuk, nem is akarjuk helyetted eldönteni azt, hogy Neked melyik lesz a kedvenced. Ha minket kérdezel, mi a galléros pólókat preferáljuk.

Mi a fontos, szerintünk a céges pólóban?

A praktikusság. Az elegancia. A kényelem. A megkülönböztetés. És az, ami neked a legfontosabb. Amikor tanácsot kérnek tőlünk, mert egy cég szeretné a munka stílusához, és a cég imidzséhez legjobban illő pólót kiválasztani, mi azt szoktuk mondani, hogy úgy válasszon, mintha egy nap egy extra kemény focimeccs lenne: képzelje el, hogy a 11 munkatársa kifut egy stadionban a gyepre. Mondjuk épp a hímzett Póló Liga döntőjére. Több tízezer néző őrjöngése közepette, megkezdődik a meccs, a játékosok futnak, küzdenek, izzadnak, mindent beleadnak, de a végén a pólónak úgy kell rajtuk állni, mintha épp most vették volna fel. Erre tökéletesen alkalmasak a galléros pólóink. (Ide kattintva most rá tudsz nézni: https://www.cegespolo.eu/galleros-polo)

A galléros céges póló

A mi galléros céges pólóink erős igénybevételre vannak tervezve. Minimum 1, de inkább 2 év az élettartamuk: ha galléros céges pólót rendelsz tőlünk akkor nagyjából 1-2 év múlva keresel fel minket megint, hiszen addigra amortizálódnak le. (Mi úgy számolunk, hogy ez 70-80 mosás). Kattints ide, és nézd meg a galléros póló kínálatunkat: https://www.cegespolo.eu/galleros-polo)

Ha pedig kérdésed van, szakmai tanácsot szeretnél, akkor kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot.