Ha céges ruházati termékről esik szó, a legtöbb ember számára a mintákkal, feliratokkal ellátott pólók jutnak eszébe. Ez nem is csoda, hiszen valóban a pólók, galléros pólók a legnépszerűbb termékek, de szerencsére ezeken túl számtalan ruhaneműre vagy anyagra varrathatjuk a cég reklámképét, nem muszáj megmaradni a hagyományos ösvényen.

Valójában csak a képzeletünk szabhat határt, hogy milyen termékekre tetetünk céges emblémát. Érdemes kreatívnak, egyedinek lenni, hiszen ha egyedi stílust vetünk be, akkor sokkal könnyebben megjegyezhetővé tehetjük a vállalatot. Nyugodtan helyeztessünk el szlogent, feliratot, vagy akár valami kis vicces szöveget is ruhaneműre, amit máris tudnak a vevők kapcsolni az adott céghez.

Ahogy fentebb is említve lett, a legáltalánosabb logózott termék a póló, trikó, de nyugodtan emblémáztathatunk más felsőruházati cikkeket is, például pulóvereketingeket, cipzáras felsőket, kabátokat is. Akár sapkákon, sálakon is jól mutathatnak a szimbólumok, ezeket ugyan ritkábban viselik munkában az emberek, de ingyen reklámnak jó lehet, ha a dolgozó a munkaidején kívül viseli.

Akár még láthatósági mellényre is lehet hímeztetni

Minden esetben olyan ruhákra tetessük a logót és szlogent, ahol megfelelően lehet látni, hiszen pont a reklámozás a lényeg, és az egységes arculat megteremtése. Legyünk bátran kreatívak: bátran hímeztessük szakács vagy séf fejfedőre, de akár baseball sapkára is! Overálláthatósági mellény, de még egy porálarc hímzése se jelent akadályt egy erre szakosodott cégnek.

Szállodákban, éttermekben bátran feliratkozhatjuk az abroszokat, a törölközőket, a köntösöket, de akár még az étterem párnáit is, vagy a kiszolgáló személyzet kötényeire is mehetnek a logók.

Legyünk bátrak, merjük olyan ruhaanyagokat, ruházatokat előállíttatni, amelyek nem szokványosak, így jobban meg fognak ragadni a vevőkben, látogatókban, érdeklődőkben. Kiváló ötlet lehet hímeztetni például egy szemüvegtörlő kendőre, de akár mehet a logó nyakkendőre, kesztyűre vagy sima zsebkendőre is, de akár egy konyharuha is jó megoldás – minden az adott vállalat profiljától függ.

Érdemes megfontolni, hogy a vevőknek vagy ügyfeleknek ajándékba adunk logózott termékeket, így egyrészt megbecsülve fogják magukat érezni, másrészt pedig könnyebben terjedhet a cég jó hírneve.

hímeztetés a legtartósabb emblémázási mód, hiszen nem tud a kép eltűnni vagy tönkremenni, mint más technológiák esetében. A mosás sem tud ártani a hímzett képeknek és feliratoknak, gyakorlatilag addig ép marad, amíg a ruhaanyag engedi, így ezt a technológiát érdemes választani.