Céges póló helyett férfi minőségi pulóver? Természetesen igen. De miről van pontosan szó? Manapság már a legtöbb cég választ valamilyen egyen öltözetet munkatársai számára, amely segít beazonosítani őket, ezen felül pedig – mint minden cégvezető jól tudja -, jelentős reklámértékkel is bír. Sok esetben a legideálisabb és egyben legegyszerű megoldásokat választják, vagyis egy pólóra felkerül a hímzett céges logó. Azonban ezt sajnos nem lehet a végtelenségig használni. A hideg idő beálltával már szükség van a pulóverekre és a kabátokra, melyek eltakarják az addig használatos felsőket.

A pamut munkás pulóver miért ne lehetne egy minőségi cipzáras kapucnis felső?
Egy munkaruha nem kell, hogy unalmas, átlagos és gyengébb minőségű legyen. Ha cége számára fontos, hogy kollégái minőségi termékekben járjanak ki partnereihez, akkor ruhatárukat könnyedén teheti változatossá. Az igényesen hímzett kapucnis felső, pamut munkás pulóver vagy cipzáras kapucnis felső optimális alternatíva lehet az őszi és a téli időszakra, melyekben munkatársai jól érezhetik magukat, könnyedén tudnak ellátni fizikai munkákat, és ezen felül remek marketing töltete is van, hiszen vállalat gyakorlatilag minden évszakban beazonosítható lehet a jól látható céges hímzett logó miatt.

Munkaidőn kívül is használható
Azokhoz a ruhaneműkhöz mindannyian ragaszkodunk, amelyek hordása kényelmes, jól szellőzik, a színünk alig, vagy egyáltalán nem kopik és a mosástól sem bolyhosodik. Biztos lehet benne, hogy a ruhák anyagának magas színvonala miatt nem csak munkaidőben, de azon kívül is hordani fogják az egyébként a cég számára készített egyen pulóvereket, ami egyértelmű reklámértéket hordoz. Neve, logója nem csak azokhoz a megrendelőkhöz jut el, akikkel munkakapcsolatban áll, hanem ilyenformán bárhova, ahol kollégái megfordulnak. Átmeneti időben, a vénasszonyok nyara alatt vagy április hónapban a legideálisabb a cipzáras kapucnis felső, hiszen szinte kabát funkcióval bír, mégis szükség esetén meleg, jól védi a hátat és a derekat, szeles vagy hűvösebb időben pedig összehúzható.

Színválaszték, lehetőségek
Egy cég többféle színű pamut munkás pulóvert is választhat, hiszen a logó mindegyikre hímezhető, így akár a hét minden napján is hordhatóak. Fruit of the Loom márkájú kapucnis pulóvereink bármelyik vállalkozás grafikai arculatához, egyedi betűtípusához, nevéhez vagy emblémájához kitűnően passzol, lehetnek akár egyszínűek vagy színesek. Így magának a pulóver árnyalatának kiválasztására is több lehetőség nyílik. És miért is ne lehetne egy kék és egy fehér pulóver az egyenöltözet, ha az éppen tónusaiban passzol.