Számos cég küzd azzal, hogy minőségi munkaruhát tudjon biztosítani kollégái számára, hiszen az erre szakosodott üzletek sokszor nem olyan színvonalú megoldásokat kínálnak, mint amit sok cégvezető szívesen látna viszont. Ha éppen a munkavédelmi elvárásoknak meg is felelnek, az igényességük nagyjából ennél a pontnál ki is merült, pedig a két igény viszonylag könnyen ötvözhető lenne.

Munkaruházat »

Minőségi munkaruha - különböző élethelyzetekre

Mivel munkaruhára szinte minden vállalkozásnak szüksége van, így a lehető legtöbb élethelyzetre és évszakra is fel kell tudni készülni. Férfi és női munkaruhára is egyaránt szükség van, attól függően, hogy milyen beosztottak dolgoznak cégünkben. Sokan esnek abba a hibába, hogy csak egy egyen pólót választanak, ez azonban a hideg időszakban nem szerencsés, hiszen eltakarja a pulóver vagy a kabát. Érdemes a kétkezi alkalmazottak számára és az irodisták részére is hímeztetni egy céges emblémával ellátott munkaruhát, amely színben harmonizál vállalkozása arculatával, hogy kollégáit, és cégét a hitelességgel és az egyediséggel azonosítsák.

Egyedi, minőségi munkaruha - női kollégái részére is

Számos olyan esettel találkozunk, amikor egy cégnél csak a férfiaknak van valamilyen egyen munkaruhájuk, a hölgyeknek azonban semmilyen. Ennek legfőképpen az az oka, hogy a férfiak végeznek olyan feladatokat, amelyek megkövetelik a szakszerű munkavédelmi ruházatot, és ők azok, akik jönnek-mennek a városban, csengetnek be megrendelőkhöz, előfizetőkhöz vagy képviselik a vállalkozást más céges partnereknél. Azonban komoly összetartó ereje van, ha a hölgyekre is gondolunk, hiszen az ő munkájuk éppen annyira fontos, mint a többieké. Ők is csapat részei, még hozzá nagyon fontos alkotóelemei, így joggal várható el, hogy a nők is reprezentálják cégünket. Egy női munkaruha lehet akár egy igényesen hímzett ing vagy akár galléros póló is. A lényeg természetesen az, hogy a munkaruha minőségi legyen, hogy azt kollégái szívesen viseljék, és idomulni tudjon az illető személyiségéhez is. Kérdezzük meg tehát a hölgyektől, hogy milyen típusú ruhának örülnének leginkább! Javasoljuk számukra a céges logóval ellátott az inget, galléros pólót, de akár a nadrágot is, melyeket aztán könnyedén tudják majd akár kiegészítőkkel variálni.

Férfi munkaruha – alapvető igény és elvárás

A férfiaknál talán kicsit nagyobbak a lehetőségek, ami a ruházatot illeti, hiszen számukra szóba jöhet a klasszikus munkaruházat, vagyis a hímzett póló, galléros póló, akár a zipzáras és kapucnis pulóver vagy kabát is. Ugyanakkor a szokványos öltözetet feldobhatja a céges hímzett logó, amely által máris egyedi munkaruha válik a munkavédelmi nadrágból. Fontos is, hogy számukra nagyobb is legyen a választék, hiszen munkájuk típusa miatt szükségesebb, hogy nagyobb kollekcióval rendelkezzenek. Könnyebben, gyorsabban koszolódik, esetleg lyukad ki. A másik szempont természetesen a minőségi munkaruha, hogy ne csak praktikus szempontok legyenek az elsődlegesek, de hosszútávon is megérje a ruhára költött anyagi befeketés.