A gépi hímzés kapcsán legelőször felmerülő kérdés, hogy vajon kik vehetik igénybe ezeket a szolgáltatásokat. Sokan gondolják ugyanis úgy, hogy kizárólag a munkaruházat, céges emblémával ellátott pólók készíthetőek csak el így.

Azonban a valóság az, hogy több különböző ajándéktárgy logózása is kiváló minőségben megvalósítható ezzel a gyártási technológiával. Legyen szó egy étterem felszolgálóinak és séfjeinek munkaruházatáról, egy sport csapat verseny mezeiről vagy egy lánybúcsú poénos pólóiról, a nagyobb darabszámok sem jelentenek problémát az elkészítés esetén. A gépi hímzéssel készíthetőek akár zenekari felvarrók, egyesületi sapkák vagy promóciós célokra hímzett zoknik, kesztyűk, esetleg törölközők vagy zsebkendők is. A lehetőségek tárháza szinte végtelen. A legtöbb ruhaanyagra ugyanis tökéletesen hímezhetőek különböző minták, motívumok, feliratok és logók. Így hát a gépi hímzés bőven túlmutat a klasszikusan vett céges megrendeléseken.

Miért fontos egy cég számára a logózott munkaruha?

Egy vállalkozást szolgáltatásai, annak ügyfél kezelése és arculata teszi népszerűvé. Hiába kínál egy gyártó nagyon jó termékeket, ha az ügyfélszolgálata csapnivaló és hiába főzi egy étterem mester szakácsa a legfinomabb ételeket, ha a felszolgáló személyzet lekezelő vagy az étterem igénytelenül van kialakítva. Ugyanez a helyzet a cég arculatával is.

A marketing szakma egyik alappillére ugyanis, hogy a vállalkozást, annak arculata alapján ítélik meg először a leendő ügyfelek. Ha ezen a lépésen elbukunk, akármilyen jó szolgáltatást és terméket is kínálhatunk, nem lesz aki kipróbálja azt. Ezért a szimpatikus alkalmazottak, a gyönyörű üzlethelyiség és a kiváló szolgáltatások mellett ügyeljünk oda az egységes, letisztult, könnyen megjegyezhető kinézetre is. Legyen saját színvilágunk, saját logónk amelyek mind jellemzik cégünket, szolgáltatásunkat, termékeinket. Ezek a színek és emblémák pedig köszönjenek vissza reklám kampányainkban, online megjelenésünkön, prospektusokon, névjegykártyákon, üzleti leveleken, irodánkon és az alkalmazottak ruházatán is.

Mit érdemes tudni a gépi hímzésről és a logózott, céges pólókról?

Milyen gépi hímzett termékeket vásárolhatunk vállalkozásunk számára?

Attól függően, hogy milyen szolgáltatást kínálunk, különböző termékekre igényelhetünk gépi hímzett feliratokat, emblémákat, motívumokat vagy céges logónkat. A legnépszerűbb gépi hímzéssel díszített termékek közé a férfi és női galléros pólók tartoznak, amelyekre igen sok típusú varrás készülhet. Minta varrható rá a szív fölé, a mellkasra, a pólók ujjaira, a hátuljára vagy akár magára a gallérra is.

A szív fölötti kis hímzés közkedvelt a gyorséttermek felszolgálói körében, de más alkalmazottak számára is ideális megoldás lehet, akik közvetlenül kapcsolatban állnak a vásárlókkal. Az ing az elegánsabb változata a gépi hímzés adta lehetőségeknek. Ügyfélszolgálatosok, ügynökök, de akár felső vezetők is előszeretettel hordják a vállalkozás logójával díszített minőségi ruhadarabot. Igen gyakori, hogy az ing gallérjára kerül a céges logó, így akár szmokingban és öltönyben is látható marad a minta. A lehetőségek tárháza végtelen. Kerülhet varrás pulóverre, kabátra, nadrágra de akár takaróra, sapkára, kesztyűre, törölközőre és zsebkendőre is. Ezek pedig nagyszerű üzleti ajándékok lehetnek partnereinknek és munkatársainknak.

Mi alapján válasszunk gépi hímzéssel foglalkozó szolgáltatót?

Bár Magyarországon nagyon nagy divatja és múltja van a „feketézésnek” és a „számla nélkül olcsóbb” megoldásoknak, jobb egy megbízható, számlázni képes és hajlandó céget választani, aki garanciát vállal az elkészített munkára. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a baráti szívességként és rokoni kapcsolatok révén leadott rendelések és üzletelések sosem vezetnek jó eredményre. Az üzleti életben ne az ismerősünket kérjük fel, aki „kedvezményesen megoldja okosba” a dolgot, hanem egy nagy referenciával, biztos háttérrel és megfelelő technikai eszközparkkal rendelkező céget. Elsősorban a géppark minősége, mennyisége, műszaki állapota az, ami a munkát majd meghatározza, ezért fontos, hogy olyan munkagépek végezzék a gépi hímzést mint a ZSK, a Tajima, a Happy és a Barudan. Ezek a gépek a legnevesebb márkák a szakmában, így ezek megbízhatóan minőségi munkára képesek.

Fontos, hogy a cérna minősége is megfelelő legyen, hiszen ez biztosítja a tartósságát a varrásoknak. A minták szépsége, formázhatósága, tartóssága mind-mind a cérnától függ. Az ipari alkalmazásban, csak és kizárólag a poliészter cérnát használják, így ha viszkóz változatot kínálnak fel, azonnal lépjünk tovább és keressünk egy másik céget, mivel ezek nem bírják a fehérítést, így elveszítik a színüket. Csak a legritkább esetben, egyedi hímzéseknél alkalmazzuk ezt a fajta cérnát. Soha ne bízzunk a kínai, olcsó cérnákban sem. Válasszuk helyette a német Isacord, Madeira és Gunold cérnákat, ezek 100%-os színtartósságot kínálnak.

Azt is vegyük figyelembe, hogy a logó megtervezése - amit a gépbe beletáplálnak a gépi hímzés elkészítéséhez – időbe kerül és maga a hímzőprogram is drága. A pár ezer forintos tervezési díjon ne akarjunk spórolni, de választhatunk olyan megbízható céget is mint a cegespolo.eu, ahol a tervezés árát az árajánlat már tartalmazza, hiszen a technológia része. A rendelés idejére is figyeljünk és az árajánlatban kérjünk határidőt is. Hiszen sok helyen a kisebb rendeléseket háttérbe söprik a nagyokkal szemben, így heteket is várni kell olykor egy 15-25 darabos megbízásra is. Persze fontos tényező, hogy időben adjuk le a rendelést és ne másnapra kelljen SOS-ben, hiszen ezek mind az árat alakító tényezők. A túl hamar elvégzett munka pedig vagy plusz kapacitást és költséget jelent vagy pedig igénytelen eredményt. A legjobb helyeken van határidő-garancia, így biztosan időre elkészül a teljes rendelés.

Legyen szó akármilyen céges pólóról, hímzett ajándéktárgyról vagy munkaruháról, a cegespolo.eu minőségi munkát készít, pontosan, határidőre, kedvező áron!