Sokan úgy vélik, hogy a szórólapos kollégának nem feltétlenül van szüksége formaruhára, elég ha egy elegánsabb felsőt és nadrágot vesz fel magára (bár sokan a hétköznapi ruhájukban osztogatják a röplapokat), de azért valljuk be, sokkal ütősebb, ha a vállalat által biztosított uniformist viseli a saját ruházata helyett. De milyen is a jó munkaruha egy szórólapozó férfi vagy nő számára?

Jó ötlet lehet a kiegészítőket logózni

A munkavállalás helyszíne kulcsfontosságú. Nem mindegy, hogy a munkát a dolgozó kint vagy bent végzi, és az sem, hogy milyen odakint az időjárás. Ősz és télvíz idején is sokan dolgoznak kint az utcán, ezért mindenképpen meleg ruházatot kell biztosítani. Télen az alsó ruházat tulajdonképpen mindegy, hogy saját vagy vállalati, elsősorban a kabát, a sapka, kesztyű és a sál, ami lehet feltűnő és jól logózható.

Ha a kabátra nem is feltétlenül szeretnénk nagy öles betűkkel hímeztetni, akkor is legyen a vállalat profiljába illő színvilágú darab, amit később az érdeklődő tud a céghez társítani. Ma már szinte minden ruházati termék emblémázható, bátran tegyük rá magunkat a kesztyűre, sálra vagy sapkára. Ha a kabáton nincs semmi, akkor nyugodtan használhatunk nagyobb mintákat a feltűnés érdekében.

Nyáron és beltéren

Beltéri vagy nyári munkákhoz érdemesebb elegánsabb ruhát biztosítani a dolgozóknak. Ez nem jelenti azt, hogy tűsarkút és minit kell ráadni a szórólapos kollégára, sőt! Mivel folyamatosan kell a dolgozónak állnia és járkálnia ezért elsősorban kényelmes, de ugyanakkor elegáns darabokkal kell őket ellátni. A vállalat színeihez harmonizáló ruhaneműt érdemes biztosítani, de természetesen egy egyszerű fehér ing is jó választás lehet mind a hölgyek, mint az urak számára.

Esztétikus megoldás lehet nem az inget emblémáztatni, hanem egy kis sálat tetetni a kollégák ruhájára, és arra varratni a céginformációt. A nyári forró hónapokra érdemes rövid ujjú pólókat és ingeket is biztosítani, engedélyezni a szoknyát és a szandált is.

Mivel munkaruháról van szó, mindenképpen tartós darabokat válasszunk, emblémázási módnak is a minőséget tartsuk szem előtt. A gyakori mosás miatt olyan technológiát válasszunk, amely hosszú ideig garantálja a tökéletes minőséget, ilyen a gépi hímzés.