Munkásnadrágokra a vállalatok nagy része egészen biztosan áldozni fog, mivel tevékenységi körük miatt, erre akár még előírás-szerűen is szükségük lehet. Igény szerint ezek lehetnek kertésznadrág típusúak, vagyis kantáros munkásnadrágok vagy akár normál derekúak. Valamennyi termékünk, így a munkásnadrágok is alkalmasak gépi hímzésre, mellyel egyedivé, könnyen beazonosíthatóvá tehető céges megjelenése, hogy az még inkább illeszkedjen arculatához és partnerei körében bizalmat építsen.

Mellesnadrág »

Munkásnadrágok gépi hímzése

A munkásnadrágok – más néven –, mellesnadrágok hímzése kissé elhanyagolt terület, mivel a vállalkozások erre kevésbé fektetnek hangsúlyt. Megelégednek puszta beszerzésükkel a szükséges típus, darabszám, szín és méret szerint, azonban arra nem gondolnak, hogy egy kantáros munkásnadrág a céges hímzett pólót eltakarhatja, vagyis a hímzést célszerű lehet inkább a mellesnadrágon alkalmazni. A kertésznadrág fazonjának köszönhetően a céges logó vagy embléma nagyjából ugyanoda kerülhet, ahova azt a pólón hordanánk. A kantáros munkásnadrágra hímezve azonban garantáltan jól látható helyen lesz, a kollégáit felismerhetővé, beazonosíthatóvá teszi, és állandó reklámfelületet jelenthet.

Milyen a jó munkásnadrág?

Elsősorban azok hordanak kantáros munkásnadrágot, akiknek az öltözete tevékenységükből adódóan könnyen koszossá, piszkossá, foltossá válhat. Nem mindegy annak anyaga sem, hiszen akár még az is fontos lehet, hogy tűz esetén ne gyulladhasson ki könnyen, de védje is annak viselőjét. Sok esetben, az ilyen fajta kertésznadrágok nem egyenlőek a munkavédelmi ruhákkal, melyeknek speciális igényeknek kell megfelelniük. A jó munkásnadrág nem gyűrődik, olyan az összetétele, amely csak nagyon nehezen szakad ki, jó strapabíró, de ugyanakkor egyszerűen tisztán is tartható. Kiválóan ellenáll a gyakori mosásoknak, nem deformálódik el, és megőrzi színét is. A kertésznadrágok felhasználási területe széleskörű, hiszen az autószerelőműhelyekben, a multinacionális vállalatoknál, a kábel tv szerelőkön, a szobafestőkön ugyanúgy hasznos lehet, mint bármilyen más, kétkezi munkát végző kisebb cégeknél. Viseletük praktikus és kényelmes, lehetővé teszi a mozgást, viselőjét nem akadályozza semmiben.

Válasszon hímzett munkásnadrágot!

A kantáros munkásnadrágokat ugyanolyan jól lehet gépi hímzéssel hímezni, mint a sima, környakas vagy galléros pólókat, kapucnis pulóvereket vagy ingeket. Mivel anyaguk kicsit keményebb, durvább, így a céges logó vagy embléma legalább olyan jól is mutat a mellesnadrág bármely részén, hiszen nem gyűrődik össze és folyamatosan látható. A kantáros munkásnadrágok többféle színben és méretben is elérhetők, így könnyen kiválaszthatja azt a típust, ami leginkább illeszkedik vállalata arculatához és megjelenéséhez, amihez tökéletesen igazodik majd maga a hímzés színe is.