Ideális választás lehet egy céges ing a közeledő év végi vállalati rendezvényekre, bármely kolléga számára, legyen az az ügyvezető igazgató vagy akár egy IT szakember. Az elegáns, formális megjelenés az ilyen eseményekre elengedhetetlen, melyre alapvető elvárás a férfi hosszú ujjú ing, esetleg nyakkendő az urak számára. Ha szeretnénk, hogy a cégünk logója, emblémája vagy neve megjelenjen munkatársai ruházatán, akkor egy hímzett, minőségi férfi ing igazán kiváló megoldás lehet. Legyen fontos Önnek is a profi, magabiztos jelenés, ne maradjon le konkurenciái mögött!

Férfi ing »

Férfi rövid ujjú ing – Milyen alkalomra?

A fullasztó nyári hónapok alatt, a hosszú ujjú ing túlzás lehet, még az ujját felhajtva is, azonban mikor kicsit kellemesebb az időjárás, de a céges ing viselése mégis indokolt, a legegyszerűbb a férfi rövid ujjú ing, mellyel akár hivatalos vagy sportosan elegáns megjelenés is kölcsönözhető. A céges, hímzett logó, az ing szinte bármely részére elhelyezhető, így az ujjhossz nem jelenthet gondot a gyártási, hímzési folyamat során. Választhatunk logót, mintát, feliratot, színt és eldönthetjük, hogy a ruhanemű melyik részén szeretnénk viszontlátni céges logónkat. A céges férfi rövid ujjú ing tehát vállalatunk profiljától függetlenül ideális választás lehet akár a mindennapokban, akár egy meetingen, konferencián vagy egy leendő, új partnerhez történő kiszállás esetén.

Férfi hosszú ujjú ing – A komolyabb céges megjelenésért

Ha komolyabb szakmai eseményről van szó, akkor érdemesebb a minőségi hosszú ujjú férfi ingek mellett letenni a voksunkat. Vannak ugyanis olyan élethelyzetek, megrendelők, partnerek, találkozók, amelyek megkövetelik a kifogástalan, jóval igényesebb stílust, adott esetben a nyakkendő viselését, amely csak és kizárólag a hosszú ujjú inghez hordható. Kiváló első benyomást lehet kelteni, ha munkatársaink ruházatukkal is cégünket képviselik, hiszen profizmust, magabiztosságot és vállalati stabilitást sugallunk. A minőségi férfi céges ing, legyen az bármely látható részen hímezve, mindig arról árulkodik, hogy igenis fontos a megjelenés, fontos a kialakított vélemény, fontos, hogy jövő hónapban is a piacon tudjanak maradni, és újabb beruházásokra tudjanak szert tenni az elkövetkezendő években.

Ne aggódjon a minőség miatt! – Az igényesség garantált!

Nem kell attól tartani, hogy az így megvásárolt és hímeztetett céges ing majd alacsonyabb minőségű lesz, hiszen vállalatunk, sok éves tapasztalattal a háta mögött igyekszik a legkiválóbb férfi ingeket forgalmazni, melyek hosszútávon megbízhatók, igényesek, jó szabásúak, szépen moshatók és vasalhatók. Különböző színekben és fazonokban kaphatók, így kiválóan kombinálhatók, összehangolhatók a céges logókkal, emblémákkal. Ajánlunk férfi hosszú ujjú Oxford inget, a Fruit of the Loom Oxford szövési technika tartósság és strapabíróvá teszi a terméket, melyet akár a zsebénél is hímeztethetünk. Ugyanez a márka megtalálható rövid ujjú változatban, és szintén elérhető a popling ing, valamint számos egyéb lehetőség, szín-, és méretválaszték elérhető még oldalunkon, termékeink között. https://www.cegespolo.eu/ing/ferfi-ing Kattintson, és válasszon a lehetőségek közül, biztosítson Ön is kifogástalan külsőt cége számára!