Női blúzok, mint céges viselet, viszonylag kevés vállalatnál jelenik meg, hiszen legtöbben talán csak a pólók, galléros pólók és speciális munkaruhák gépi hímzésében gondolkodnak. Bizonyos multiknál, bankoknál, kisebb-nagyobb irodáknál, ügyfélszolgálatokon, ahol viszonylag nagyobb a női alkalmazottak száma, már feltűnnek a logózott női ingek, hagyományos fehér, vagy akár karcsúsított fazonban is. Gondoljon Ön is hölgy munkatársaira, biztosítson számukra is ízléses és komfortos irodai viseletet!

Női ing »

Női blúzok – Elhanyagolt terület a céges logózás terén

Női blúzok vagy ingek talán azért jelentenek némileg elhanyagolt területet a céges öltözködés terén, mert sok vállalat nem talál megfelelő fazonú, igényes, jó szabású alapanyagot, amely a hölgyek igényeit is ki tudják elégíteni. Sok női ing egyenes, nem követi a test vonalát, a méretük sok esetben nem megfelelő, anyaguk minősége gyenge, ha fehér, női ingben gondolkodnak, akkor pedig egészen egyszerűen jóformán átlátszók, szinte selyem-szerűek vagy erősen műszálasak. Nehéz vasalni őket, nincs tartásuk, nem kölcsönöznek elegáns vagy legalábbis formális megjelenést. Bizonyos esetekben a fehér ing színe sem igazán fehér, ráadásul hamar elszürkül, gombjaik elhasználódnak, gallérjuk elszíneződik. Az ilyen, munkaruhának szánt blúzok, kevéssé alkalmasak gépi hímzésre, logózásra vagy céges emblémák elhelyezésére, hiszen még egy magas színvonalon kivitelezett hímzés is gyengén mutat egy rosszabb minőségű fehér ingen.

Kiváló minőség, igényes vállalati megjelenés

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a férfi ruhákra fektessünk nagy hangsúlyt, hanem a hölgyeknek szánt megrendelések is maximálisan igényesek legyenek és a kritikusabb női szemeknek is megfeleljenek. Ezért választottunk olyan termékeket, amelyek hosszútávú megoldást és befektetést jelenthetnek partnereink számára a felmerülő valamennyi elvárásuk kapcsán. Olyan női blúzokat, ingeket és speciálisan karcsúsított fehér ingeket szereztünk be, amelyek alkalmasak lehetnek munkaruhaként való használatra is. Puhák, nőiesek, alaktartók, rugalmasak, gyöngyház hatású gombokkal, állítható mandzsettákkal, modern, lekerekített ingaljjal rendelkeznek. Nem csak hosszúujjú, de rövidujjú változatban is elérhetők, széles szín és méretskála rendelhető. Elsősorban a Fruit of the Loom és B&C márkákat ajánljuk, amelyek kiválóan alkalmasak gépi hímzésre és céges logók elhelyezésére, akár a női ing elején, akár a gallér részen.