A joggingok vagy melegítő nadrágok meglehetősen népszerű termékek, számos típus és fazon létezik belőlük, bővebb vagy szűkebb szárral, zsebbel vagy anélkül, derékban megkötősek vagy éppen a száruknál szűkítettek. Funkciójuk sokszínű, nem csak sportoláshoz vagy hétvégi kirándulásokhoz, városnézésekhez alkalmasak, de szakmától függően, ideálisak lehetnek akár munkavégzéshez is, hiszen kényelmes viseletet jelentenek, nem akadályoznak a szabad mozgásban.

Nadrág »

Női és férfi nadrágok - Cégek, sportklubok, egyetemi csapatok részére

Elsősorban a sporttal kapcsolatos események és rendezvények igényelnek lazább és könnyedebb öltözetet, ahol a kényelem mellett a mozgás lehetősége a fő szempont. A céges csapatépítő tréningek, hétvégi kiruccanások, az esti szalonnasütések, kinti családi programok mellett a túrázások vagy a wellness központokban eltöltött idő kiegészítő öltözéke is lehet egy kényelmes nadrág. A hölgyek számára a mozgás számos fajtájához készítenek alkalmas öltözéket, így a jógázáshoz, a piláteszhez, a fitness és kardió edzésekhez egyaránt. A megfelelő szabás és az erősebben igénybe vett részeken szükséges megerősített varrás, a jó strapabíró képesség és a csinos megjelenés egyaránt fontos. A férfiaknak a kényelem mellett a praktikum és a funkcionalitás is elengedhetetlen, hiszen egy kétkezi munkát végző számára fontos, hogy a ruhája ne akadályozza a szabad mozgásban, hogy a lehetőségekhez mérten légáteresztő legyen és könnyű legyen tisztán tartani. Az egyes vállalatok, sportcsapatok, klubok vagy akár iskolák által használt nadrágok színe, fazonja és minősége egyaránt hangsúlyos, nem mindegy, hogy mihez adják arculatukat, logójukat, emblémájukat vagy címerüket. Színárnyalatban is passzolnia kell a rájuk hímzett jelekhez vagy feliratokhoz, valamint a csapat által használt többi ruhához.

Kiváló, hosszantartó, garantál minőség – Egyedi stílus és megjelenés

A nálunk kapható nadrágok minősége, stílusa bármelyik cég profiljához beilleszthető, de akár ideális lehet egyetemek, csapatok, klubok számára sportöltözetnek is. Rugalmas felhasználhatóságuk miatt a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok, számos élethelyzethez alkalmasak. Komfortos viseletet jelentenek, a futás, a kerékpározás, a jóga mellett akár a műhelyek egyik kedvelt öltözéke is lehet, annak jó funkcionalitása miatt. Bizonyos típusokon két zseb, valamint a száruknál szűkítés található. Anyaguk miatt könnyen tisztán tarthatók, a gyakori mosások nem okoznak elnyúlást vagy színfakulást. Bolyhosodás vagy eldeformálódás nem jellemző, jó strapabírók és hosszútávú megoldást nyújthatnak a megrendelők számára. A weboldalukon megtalálható valamennyi nadrág alkalmas céges logók, emblémák, címerek gépi hímzésére. A hímzések minősége garantált, hosszan tartó és kellően látványos, kontrasztos, jól kivehető, olvasható lesz.