A céges öltözékeket tekintve sokaknak a hímzett pólók jutnak eszükbe, esetleg az ipari vagy egyéb kétkezi munkát végző vállalkozások munkatársai kapcsán a munkásnadrágok és kabátok. Az irodai alkalmazottak, a kereskedők, az értékesítők, a szervizesek vagy éppen az orvosi szakrendelőkben dolgozók ruhatára valahogy háttérbe szorul, különösen azokban az évszakokban, amikor egy rövidujjú felső már nem elég. De mi lehet a megoldás a hidegebb napokon, milyen megoldások léteznek egyes céges öltözékre ősszel vagy akár télen?

Pulóver »

Egységes céges megjelenés – Hozzáadott érték és megbízhatóság

Talán ma már egyre kevésbé kell hangsúlyozni, hogy egy vállalat megítéléséhez már nem csak az értékesíteni kívánt termékek vagy szolgáltatások és azok minősége tartozik szorosan hozzá, hanem minden, amit az adott cég magáról kommunikál. A megrendelőkkel való kapcsolattartás nem merülhet ki az emailben vagy telefonon folytatott beszélgetésekkel és megkeresésekkel, hanem egyre szélesebb területeket is érint. A közösségi média felületei, a weboldal, a céges autó matricázása, a hirdetések, a cégtábla színe és megjelenése kialakít egy benyomást, amely tovább finomíthatja a rólunk kialakított képet. Az hosszútávú üzleti terv része a marketing és az egyéb, ilyen irányú vállalati beruházások, fejlesztések, hogy közelebb hozzák a potenciális vásárlókat, ezáltal hosszútávú hasznot és profitot termelve számunkra. Mint ismeretes, a többet – vagy éppen kifejezetten sokat – látott márkák és brandek ismerősen csengenek, megbízhatóságot és stabilitást sugallva ezzel vásárlóiknak. Ha mi is ezt az elvet követjük, vagyis minél több helyen jelentetjük meg logónkat, nevünket, emblémánkat, az emberek nyitottabbakká válnak felénk.

Professzionális vállalati megjelenés minden évszakban

A teljes céges profilépítés része a kollégák megjelenése és öltözéke is. Tehát nem szabad elhanyagolni azt a tény, hogy igenis fontos szerepe van egy olyan ruhának, amelyen visszaköszön vállalatunk neve, logója vagy emblémája. A partnerek számára egyértelművé válik, hogy aki megszólítja őket, az melyik szolgáltatót vagy vállalatot képviseli, vagy éppen melyik kávézó alkalmazottja. Ugyanez fordítva is igaz, hiszen a céges pólók viselete egyértelműen beazonosíthatóvá teszi azt a személyt, akitől a segítséget vagy tanácsot kérhetik. Vagyis könnyen beláthatjuk, hogy az egységes ruházat csak hozzáad egy vállalat vagy szervezet működéséhez. Munkavállalói oldalról pedig összhangot és összetartóerőt kovácsol a kollégák között, ezen felül pedig egy plusz értéket ad, hogy a munkáltató hozzájárul alkalmazottjai ruházkodásához.

Széles választék, minőségi termékek

Szerencsére, a környakas és galléros pólók mellett már egyre többen nyitnak az ingek, a blúzok, a mellények, polárok és a pulóverek felé is, hiszen fontosnak tartják megjelentetni emblémájukat, logójukat a hűvösebb évszakokban is. A minőségi, prémium férfi ingeket hordhatják akár a mindennapokban, de vállalati rendezvényeken, kitelepüléseken, bemutatókon és szakmai konferenciákon is, ahol fontos, hogy melyik márkát képviselik. Elengedhetetlen egy ügyfélszolgálaton, egy magán orvosi rendelőben vagy akár egy nagyobb ruházati áruházlánc boltjaiban, hogy a kollégák magukon viseljék brandjük nevét. A változatos, igényes és ízléses öltözködéshez hozzátartozik, hogy minden élethelyzetre tudjon vállalatunk céges öltözéket biztosítani, így szükség lehet egy céges hímzett polár pulóverre, egy cipzáras kapucnis felsőre, a hölgyek számára rövidujjú és hosszú ujjú blúzokra, kabátokra.

Céges logóval, emblémával tegye egyedivé kollégái ruhatárát!

A munkásnadrágok, kabátok és mellények tekintetében szintén hasonló a helyzet, hiszen azok ősszel és télen is jól kombinálhatók akár egy céges hímzett pólóval, akár egy dzsekivel vagy pulóverrel, de maguk a munkaruhák is kitűnően hímezhetők. A rajtuk elhelyezett céglogók szépek, látványosak és kontrasztosak. Az általunk forgalmazott valamennyi termék alkalmas a gépi hímzésre, professzionális technikánknak és modern gépjeinknek köszönhetően nem csak nagy mennyiségben, de magas minőségben is tudunk ruhákat hímezni a legkülönfélébb méretben és színben. Válasszon termékeink közül akár több árnyalatot is, variálja, kombinálja a logójában megtalálható színeket felsőinkkel és nadrágjainkkal! Biztosítson kollégái számára divatos és igényes megjelenést, amely tökéletesen illeszkedik majd mind ahhoz az értékhez, amit képviselni szeretne! Ruháink és hímzéseink minőségére garanciát vállalunk, hiszen számunkra fontosak a partnerek elégedett visszajelzései. A már jól ismert céges környakas és galléros pólókon felül merjen választani hosszú ujjú felsőink közül is, merjen kombinálni az egyes fazonok és stílusok között is! Őszi és téli ruháink széles méret-, és színválasztékban elérhetők és rendelhetők.