Pamut póló az egyik legsokoldalúbb ruha, amit gépi hímzéssel ellátva meglehetősen széles körben lehet használni. Igaz ez a viselők nemére, korára, munkájára és tevékenységi körére egyaránt. Egy óvodai csoportnak éppen olyan hasznos és egyedi megoldás lehet, mint egy multinacionális nagyvállalat dolgozóinak. Lehetnek fizikai munkások vagy éppen ügyfélszolgálaton dolgozók, mindenkinek kényelmes viseletet és egyedi arculatot biztosítanak. Nem véletlen tehát, hogy a póló rendelés és póló logózás olyan népszerű és sokan látnak benne fantáziát.

Póló »

Pamut póló – Miért is olyan sokoldalú?

Pamut pólóra számos helyen és okból lehet szükség. Olyan örök darab, ami valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból, praktikus, könnyű és kényelmes viselet. Több típusa létezik, van, aki a szűkebb vagy szűkítettebb fazont kedveli, míg mások ragaszkodnak a bővebb ujjakhoz és a lengébb változathoz. A női test vonalát még a szűkebb is ízlésesen és igényesen követi. Egyesek szívesen hordanak mellzsebbel ellátottat vagy éppen galléros piké pólókat. A minőségi pólók alapvetően pamut anyagból, ideális esetben pedig 100%-ban pamut anyagból készülnek, így légáteresztők, kiválóan szellőznek, meghagyják a testnek a szabad mozgást. Nem dörzsölik ki a bőrt és nem okoznak semmilyen allergiás reakciót sem. Anyagának köszönhetően könnyű tisztán tartani, jól bírja a gyakori mosásokat és vasalásokat. Igény szerint választható egyszínű vagy akár többszínű, környakas, V nyakas vagy galléros verzió is a legkülönfélébb méretben és mennyiségben.

Póló rendelés? – Bármelyik vállalat vagy intézmény számára szükségessé válhat

Ideális választás lehet akár iskolák, óvodák számára, ahol testnevelés órán, rendezvényeken, eseményeken fontos lehet kiemelni, hogy melyik intézményt képviselik. Hasznos osztálykirándulások, városnézések vagy egyéb utazások alkalmával is, ahol az egyforma pólóban lévő kicsiket könnyebb felismerni, megkülönböztetni és felügyelni. Áttekinthetővé válnak egy zsúfoltabb helyen is, így kisebb valószínűséggel tűnnek el. Igazi összetartó erőt képvisel egy kisebb kávézóban vagy étteremben a kollégák között, az aktív fizikai munkát végzők számára pedig tökéletes munkaruha lehet. A rajtuk feltüntetett hímzett céges logó vagy embléma, esetleg iskolai címer vagy név, felismerhetővé és beazonosíthatóvá tesz. A logózott pamut póló egyedi megoldás lehet a legtöbb vállalkozás, intézmény vagy szervezet számára, akik felismerték, hogy fontos a beazonosíthatóság, a reklám és akik lelkesen és büszkén képviselik saját cégüket.

Póló logózás minőségi pólóra? – Praktikus, megbízható és hosszú élettartamú

A gyakran és rendszeresen használt pólók a mosások, szárítások, vasalások miatt veszíthetnek minőségükből, különösen, ha a rajtuk elhelyezett logó vagy embléma nem gépi hímzéssel készült. Sajnos a nem megfelelő alapanyagválasztás és az alacsony színvonalú technika miatt egyre többen kényszerülnek újabb és újabb póló rendelésre, ami könnyen megelőzhető lehetne. Ha a póló logózás gépi hímzéssel történik, a céges embléma élettartama garantáltan hosszú lesz, nem kopik meg, nem bolyhosik vagy törik meg. A megfelelő színű és fazonú pólóválasztással együtt pedig tökéletesen illeszkedik céges arculatához. A hímzett minta kellően kontrasztos és jellegéből adódóan kitűnik a ruha anyagából. Weboldalunkon található pólóink mindegyike alkalmas gépi hímzésre, póló logózásra, céges logók vagy emblémák elhelyezésére. Többféle fazonban, színben is elérhetők és rendelhetők.