Payper egy olyan márka, amely sokoldalú megoldást kínál nem csak céges, de akár magán vásárlók számára is, akiknek fontos a kiváló minőség és a megbízhatóság. A Payper gyártóinak alapvető elvárása saját termékeikkel szemben a jó funkcionalitás, a kényelem, az egyedi megjelenés, ezen felül pedig igyekeznek progresszív módon fejlődni és nagy hangsúlyt fektetnek a vásárlói visszajelzésekre is. A magas színvonalú olasz gyártó, időtlen stílust és hosszútávon megtérülő befektetést garantál mindazoknak, akik termékeiket választják.

Payper »

Payper Dallas kardigán – Céges logók hímzésére

Payper Dallas kardigánja stílusával, modern és ízléses megjelenésével kitűnik a hagyományos pulóverek közül. Nem csak anyagösszetétele, puhasága, jó légáteresztő képessége és szabása, de élénk színe és a nyakán található széles, fehér összehúzója miatt is egyediséget sugall. Alulról és felülről is nyitható cipzárral, valamint kenguruzsebekkel rendelkezik. Ujjai végén és a pulóver alján enyhén húzott, szűkített fazonja miatt a test vonalától nem áll el, így a gyakori használat és mosás miatt sem fog eldeformálódni. Egy Payper kapucnis pulóver alkalmas lehet mind irodai, mind kinti viseletre, a legtöbb öltözködési stílushoz igazodni tud, gépi hímzésre kiválóan alkalmas, akár elöl, akár a hátán vagy éppen a kapucniján. A hímzett céges logó vagy embléma tartós marad, sem maga a kardigán, sem pedig a hímzés nem fakul vagy bolyhosodik.

Payper – Progresszív és divatos

A Payper olasz márkáról alapvetően elmondható, hogy nagyon fontosak számukra a partnerek visszajelzései, és ezek mentén igyekeznek fejleszteni termékeiket, a tapasztalatokat szeretik beépíteni a tervezési folyamatokba. Nem csak a komfort, de a biztonság és a design is elengedhetetlen számukra, mind a munkaruhák, mind a kardigánok, kapucnis pulóverek, pólók és egyéb áruik tekintetében is. Termékskálájuk hihetetlenül széles, az egyszerűbb pólóktól, a női, férfi és gyermekruhákon át a munkaruhákig szinte minden megtalálható a legkülönfélébb fazonban, színben és anyagvastagságban. Mivel a cegespolo.eu számára fontos, hogy csak kiváló beszállítókkal dolgozzunk együtt, akiknek a prémium minőség és a tervezhetőség éppen olyan lényeges, mint nekünk, így nem is volt kérdéses a közös munka. Az általunk készített, gépi hímzéssel ellátott Payper kardigánokra, pulóverekre és minden más termékre legyártott céges logóinkra, emblémáinkra garanciát vállalunk, hiszen egészen biztosan tudjuk, hogy hosszútávon megőrzik jó minőségüket, színüket, nem nyúlnak el és jól bírják a gyakori mosásokat is. Keresse a Payper ruháit oldalunkon, ahol különböző színekben, méretekben, női és férfi típusok is rendelhetők!