A piké póló, a legtöbb cég számára egyet jelent a folyamatos igénnyel, amely időről-időre komoly terheket tesz a beszerzésekért felelős kolléga vállára. A galléros pólók a használat során elkopnak, eldeformálódnak, színük megkopik és a céges embléma vagy logó is egyre kevésbé látszik már, az összbenyomás pedig messze távol áll mindattól, amit a vállalat képviselni szeretne. A cegespolo.eu vállalni tudja a legkülönfélébb póló emblémázását nagytételben, minőségi pólókra, hogy munkatársai számára mindig biztosítva legyen a jó megjelenés.

Tekintse meg galléros pólóinkat »

Piké póló – Rendelés és céges logó készítés

Piké póló beszerzés és póló emblémázás egy helyen, gyorsan és gördülékenyen megoldható, ha a megfelelő beszállítót választjuk, akinek fontos, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozzon és aki garanciát tud vállalni a munkájára. A multinacionális nagyvállalatok számára elengedhetetlen a magas színvonal, a stabil és hosszútávú együttműködés, ezen felül pedig a megbízható és pontos végeredmény. Évek óta azon dolgozunk szakértő kollégáinkkal, piacvezető ruhaneműinkkel, modern és precíz gépeinkkel, hogy olyan termékeket tudjunk biztosítani megrendelőink számára, amelyek leginkább illeszkednek céges arculatukhoz.

Széles termékskála – Az Ön igényeihez igazodva

Igyekeztünk úgy kialakítani ruhanemű kínálatunkat, hogy azok a legkülönfélébb igényeknek is megfeleljenek, függetlenül attól, hogy cége melyik iparágban tevékenykedik. Nem csak galléros pólókat, piké pólókat, cipzáros pulóvereket, munkaruhákat, kabátokat, de esd pólókat, mellényeket és nadrágokat is el tudunk látni hímzett céges emblémával vagy logóval. Hatalmas kollekciónak köszönhetően nem lehet akadály a tökéletes árnyalat és méret kiválasztása sem, egy-egy ing vagy V nyakú póló más-más szabásban, stílusban is elérhető. Formájuk, a felhasznált anyagok aránya, a varrások funkcionalitása, változatossága, napi használhatósága, vasalhatósága és tartóssága eltérő lehet, igazodva a folyamatosan változó igényekhez. Az ideális alapanyag megtalálásához kérje kollégáink segítségét, akik igyekeznek felmérni, hogy milyen munkakörnyezethez és feladathoz melyik piké póló márka fog leginkább passzolni!

Piké vagy galléros pólók – Márkák szerint

Az egyik legkedveltebb céges póló jellemzően valamilyen póló, gallérral. Ez lehet női vagy férfi póló, sokan teniszpólónak vagy piké pólónak nevezik, melyből valóban széles a paletta. Elérhető, és hímezhető, emblémázható piké póló márkáink: B&C, Fruit of the Loom, Adler, Payper, James & Nicholson, Tee Jays, Stedman, melyekkel igyekszünk személyre szabni elképzeléseit.