A polár felsők elsősorban a hidegebb hónapokban ajánlatosak, hiszen rendkívül jól benn tartják a meleget, ellenállnak a szélnek, és kellemes, puha tapintásuk kényelmes viseletet jelent szinte bármilyen munkavégzéshez. Meghagyja a szabad mozgás lehetőségét, nem feszül, nem merev az anyaga, szinte valamennyi profilú cég arculatába és öltözködési stílusába beilleszthető. Meglepő módon kiválóan alkalmasak gépi hímzésre, céges logók vagy emblémák elhelyezésére, mellyel egyedivé formálhatja vállalkozását.

Polár »

Sokoldalúság, kényelem és kiváló funkcionalitás

A polár pulóverek, mellények alkalmasak lehetnek azon vállalkozások számára, amelyek alkalmazottjai kinti feladatokat látnak el, esetleg gyakran kell szabadtéren munkát végezniük. Mivel ennek a ruhaneműnek valamennyi légáteresztő képessége van, így ilyen tekintetben rugalmasabbak, mint a széldzsekik, nagyobb hőingadozás esetén is megfelelők lehetnek viselőjüknek. Ideális megoldás lehet a polár mellény is, amely egyszerre nyújtja az anyag sajátosságaiból fakadó előnyöket, ugyanakkor nem melegít annyira, gallérja lehajtható, szelesebb időben pedig védhet is a megfázástól. Aláöltözetnek is megfelelő vagy akár dzsekiként hordható.

A legtöbb céges profilba könnyedén beilleszthető

Sokoldalú funkciója és kényelmes viselete miatt számos szakmának ajánlható, ugyanakkor alkalmas hétvégi viseletre, kirándulásokra, városnézésekre, csapatépítő tréningekre is. Így ajánlható sportegyesületek, vadásztársaságok, horgászegyesületek, erdészeknek, tánccsoportok, iskolák és óvodák munkatársainak, valamint ideális választás lehet vagyonvédelmi cégeknek, benzinkutaknak, lovardáknak, szerelőműhelyek, tüzéptelepeken, kertészetekben dolgozónak is. A lehetőségek szinte végtelenek, hiszen egy partner-, és ügyfélközpontú vállalkozásnak fontos, hogy mit kommunikál magáról, hogy pozitív benyomást keltsen és hogy egyértelműen beazonosítható legyen, így kiegészítő ruházatként sokan rendelnek céges logóval vagy emblémával hímzett polár felsőt is.

Tegye egyedivé vállalkozása megjelenését!

Mind női, mind férfi polár mellények és cipzáras pulóverek elérhetők webolalunkon. A felsőkön kényelmes zsebek, az aljukon behúzók, lehajtható gallérok és tartós, jó minőségű cipzárak találhatók. Általában elmondható, hogy széles a szín-, és méretskála, így egy kellően jól megválasztott árnyalatú hímzés szép kontrasztosan látható majd rajtuk, a polár anyag nem roncsolódik, minősége nem romlik és az elkészített gépi hímzés legalább olyan tartós marad, mint maga a felső. A hímzések kibolyhosodása, a szálak elszakadása vagy egyéb jellegű károsodása nem jellemző, a gyakori mosásoknak ellenállnak. Válasszon Ön is vállalkozása számára egy színben és fazonban megfelelő polár pulóvert vagy mellényt, melyet gépi hímzéssel varázsolhat egyedivé! Legyen fontos Önnek is céges megjelenése, kollégái megbecsülése és kényelme!