Polár pulóver, női, illetve férfi thermo pulóver – Miért is fontosak?

A polár pulóver vagy bármilyen férfi, illetve női polár felső kiváló lehetőség, hogy még inkább sokoldalúvá tegye céges arculatát, gondolva arra, hogy a hidegebb időkben is látszódjon hímzett logója. Sokakban talán fel sem merül, hogy a szokványostól eltérő ruhaneműk is alkalmasak lehetnek a gépi hímzésre, így céges ruháik skáláját leszűkítik, csak bizonyos lehetőségeken belül gondolkodnak. Ezzel sajnos keretek közé szorítják vállalkozásukat, korlátozva saját reklámfelületüket. Pedig fontos a jelenlét és a megjelenés, hiszen a beazonosíthatóságon kívül hitelességet és magabiztosságot kommunikál partnerei felé.

Pulóver »

Praktikusság, jól kezelhetőség – Férfi thermo pulóver

A 100%-ban pamut anyagból készült polár pulóverek jól szellőznek, de benntartják a hőt, kényelmes viseletet jelentenek, rendkívül puhák és cipzárjuknak köszönhetően gyorsan levehetők. A polár felsőkről általában elmondható, hogy nagyon könnyűek, súlyuk szinte jelentéktelen és szükség szerint akár egészen kicsire össze lehet őket hajtani gyűrődés nélkül, így egy táskából vagy az autóból elővéve is remek tartásuk és formájuk lesz. A férfi thermo pulóverek strapabírók, nem jellemző a színfakulás vagy a mosások okozta esetleges elnyúlás, eldeformálódás.

Női polár pulóver – Ideális irodai viselet

Mivel a hölgyek fázósabbak, célszerű ötvözni a kényelmüket a céges igényekkel, így érdemes olyan vállalati ruhát választani számukra, melyet biztosan viselni is fognak. A női polár pulóver erre jelenthet megoldást, hiszen láttatni engedi a hímzett céges logót. Ezen felül praktikus és komfortos viselet, férfi változatához hasonlóan ez is cipzárral rendelkezik. Anyaga miatt nem gyűrődik, akár egy táskában is elfér, egészen kicsire összehajtható, nem nyúlik és a széles színválaszték miatt kiválóan illeszkedik bármilyen egyéb ruhaneműhöz. Szabása stílusos, illeszkedik a női váll vonalához, hónaljban nem lóg és megfelelő méretválasztás esetén nem áll el túlzottan a testtől, lehetőséget nyújt, hogy még alá is lehessen öltözni.

Garantált minőség, megbízhatóság és igényes céges megjelenés

Cégünk olyan férfi és női thermo felső beszállítókat választott, melyek garantálni tudják a magas minőséget, valamint, hogy a gépi hímzés során a ruhák nem sérülnek, nem károsodnak vagy vékonyodnak el. Alapanyagainknak és technikánknak köszönhetően maga a hímzett logó sem fog kibolyhosodni, színét hosszútávon megtartja majd. A rajta található cipzár jó minőségű, színben harmonizál a felső színével. Az ujjak vége enyhén passzés, vállrésznél divatos varrással ellátott, stílusos gallérral rendelkezik. A polár pulóvereket egyszerűen és könnyen lehet mosni, száradásuk rövid időt vesz igénybe, gyakorlatilag pár órával később már hordhatók. A férfiak számára kinti munkához, a hölgyeknek pedig akár irodai feladatokhoz is ideális.