A póló divat, hasonlóan néhány igazi nagy klasszikushoz, szinte biztos, hogy mindig trendi és aktuális marad, még ha a színek, a minták, az anyagfelhasználás, a varrás és a hordhatóság változni is fog. A póló feliratozást, az emblémák vagy logók használatát pedig a legnagyobb márkák is előszeretettel alkalmazni fogják a jövőben is, gépi hímzési technikával, annak tartóssága és igényessége miatt. Éppen ezért nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt az egyszerű és örök darabot, amely stílusától és formájától függően egyaránt hordható irodai vagy hétköznapi környezetben is.

Tee Jays »

Póló divat – Folyamatosan változó és megújuló irányzat

A póló divat kapcsán - amely időről-időre folyamatosan változik -, valamennyi termékünkkel és vezető textilipari beszállítóinkkal azon vagyunk, hogy olyan minőségű ruhaneműket tudjunk biztosítani, amelyekkel üzleti partnereink könnyedén tudnak azonosulni, legyen szó akár női vagy férfi pólókról. A kényelem, az ízléses megjelenés és a forma elsődleges szempont, hogy minden tekintetben igazodni lehessen az aktuális trendekhez. Igyekszünk szem előtt tartani, hogy partnereink számára nem csak a szépen kidolgozott póló feliratozás, vagyis a gépi hímzés a fontos, hanem a póló minősége és élettartama is. Túlzás lenne azt állítani, hogy bármilyen ruhaneműt meg tudunk hímezni, azonban nem is mindegyiket érdemes. Célul tűztük ki, hogy csak olyan női és férfi pólókat, pulóvereket, nadrágokat, kabátokat stb. fogunk forgalmazni, amelyek alkalmasak a hosszútávú befektetésre. Anyagösszetételük, anyagvastagságuk, varrásuk, minőségünk és fazonuk miatt, a weboldalunkon található valamennyi márkát bátran merjük ajánlani póló feliratozásra, gépi hímzésre.

Megbízhatóság és jó befektetés

Talán a legtöbben még mindig valamilyen teljesen egyszerű pólót keresnek póló feliratozáshoz, azonban választékunkban már női és férfi pólók közül olyanok is megtalálhatók, amelyek több színből állnak, gallérosak, V nyakúak, hosszú ujjúak vagy éppen szűkebb fazonúak. Kiváló minőségűek, alapvetően pamut vagy 100%-ban pamutból készültek, melyek jól bírják a gyakori mosásokat és vasalásokat, nem fakul ki a színűk, formájukat megtartják és nem bolyhosodnak ki. Ezen felül sem az ujjaik passzé része, sem pedig a póló alja nem nyúlik el, a galléros pólókon található gombok és a varrások is tartósak, színben harmonizálnak. Céges póló feliratozáshoz, gépi hímzéshez egyaránt ajánljuk a B&C, Fruit of the Loom, PayPer, Adler, James & Nicholson, Tee Jays és Stedman márkákat, hiszen sok éves munkatapasztalattal és szakértelemmel készítik termékeiket, fontos számukra a vásárlói visszajelzés, amelyeket figyelembe vesznek a jövőbeli tervezéseknél is. Mi magunk is hiszünk abban, hogy hímzéseikkel nem csak egy szépen elkészített, divatos ruhadarabot, hanem értéket és minőséget is tudunk nyújtani partnereink számára. Igyekszünk személyre szabni elképzeléseiket, melynek alapja az igényes alapanyag és kivitelezés.