Repüljünk vissza az időben 1904-ig. Írországban vagyunk egy házban. Odakint - szokás szerint -  szakad az eső, idebent ólmos, nehéz, dohány, és kesernyés szagú a levegő. Rőt szakállú, vörös hajú fickók ülnek körbe egy nagy asztalt. Egy nem átlagos ír család. Épp tervezgetnek valamit. 113 év telik el azóta, és az, amit ott kitaláltak, a világ egyik vezető márkájává válik. Nem. Nem a Guinness sör, és még csak nem is valamilyen ír whisky, ez hanem a világ egyik vezető munkaruházata.

De ki volt Charles Hughes?

Charles Hughes volt az egyik rőt szakállú, aki azon a száz évvel ezelőtti megbeszélésen (ma már tuti meetingnek hívnánk) ott ült a házban. A legenda szerint Charlest – aki kétkezi munkás volt -  nagyon idegesítette, hogy állandóan bőrig ázik, és az is, hogy silány minőségű ruhákban dolgozik, sőt, a sok kisebb nagyobb sérülés is, amit elszenvedett a ruhája. Ezek miatt állandóan varrónőhöz kellett vinnie. Azt találta ki,, hogy megerősített anyagokból készített nadrágot, munkaruhát, kesztyűt, mely így sokkal tartósabb lesz. Az üzlet annyira bejött, hogy amikor 1936-ban elhunyt, nagybátyja folytatta a vállalkozást, annyira, hogy  1988-ig a nagybratyó felügyelt minden külföldi terjeszkedést is.  

Mekkora cég most a Portwest?

Amikor ezeket a sorokat írjuk a Portwest, közel 110 éve, ugyanannak az ír családnak a tulajdona. Azóta, hogy a vöröses szakállú Charles kitalálta a céget. Jelenleg a Portwest 6000 embernek ad munkát világszerte, a termékeit több, mint 84 országban lehet megvásárolni, valamivel több, mint 3000 kiskereskedőtől. Hatalmas Portwest raktárak vannak Nagy Britanniában, Lengyelországban, az USA-ban, és természetesen Írországban is. A Portwest termékek felhasználása széles körű, hiszen a legkeményebb körülmények között dolgozók (bányászok, olajfúró tornyokon, gázmezőkön dolgozók) mellett gyárt munkaruhát a vendéglátóiparban dolgozók részére is.

Texo munkaruha család: divat a munkaruhában

A Portwest  Texo munkaruha kollekciójában a divat és a minőség találkozik. Ebben a  kollekcióban megtalálhatod a derekas-, a kantáros és rövidnadrágot, éppúgy, mint az overált, vagy a munkás dzsekiket, télikabátokat is. A Texo Contrast előnye az, hogy a munkaruháknak nem csak a minősége tökéletes (hiszen a ruhák nagy igénybevételű felületei, mint a zsebek, vagy a térd, esetleg fenékrész, különösen erősek, tartósak), hanem divatos színekben is elérhetőek: a Texo kollekcióból  szürke, fekete és világoskék színben is komplett szetteket tudtok összeválogatni. Céglogóval hímezve elegáns látványos kollektíva lesz a végeredmény. 

Kinek ajánljuk?

A Portwest Texo munkaruha családját ajánljuk minden olyan munkára, ahol a mechanikai ártalmak elleni védelem éppoly fontos, mint az, hogy az adott ruhából, egyetlen stílusban elérhető legyen a galléros póló, pulóver, a munkás, vagy éppen kantáros nadrág, rövidnadrág vagy télikabát is.  A Texo munkaruha család gépi hímzéssel együtt rendelve, nagyon kedvező áron elérhető a cegespolo.eu webáruházban. 

Portwest Texo munkaruházatért vedd fel velünk a kapcsolatot.