Mivel fontosnak tarjuk, hogy partnereink számára olyan hímzett termékeket tudjunk biztosítani, amelyeknél nem csak maga a hímzett logó vagy embléma első osztályú, de az alapanyagok is, amikre azok készülnek, így a cegespolo.eu célul tűzte ki a minőségi ruhák forgalmazását, melyek skáláját időről-időre igyekszünk bővíteni. A munkaruhától, a pólókon át, egészen az ingekig és blúzokig, számos kategóriában tudunk kiváló kidolgozású ruhákat ajánlani ügyfeleink számára, melyeket gépi hímzéseinkkel teszünk igazán egyedivé.

Tee Jays »

Ne elégedjen meg kevéssel, válassza a legjobb megoldást!

A folyamatosan változó igényekhez igazodva, fokozatosan kezdtük el bővíteni termékeink listáját, hiszen manapság a vállalatok már nem elégednek meg egy környakas vagy galléros pólókkal, melyeken a logójuk vagy emblémájuk szerepel. Sok esetben a gyors és olcsó megoldások, a gyenge kivitelezések nem hozták meg az elvárt minőséget, a kollégáik által hordott pólók, a gyakori mosások miatt elkoptak, eldeformálódtak, elnyúltak, és a rajtuk szereplő név is hamar olvashatatlanná vált. Mindezzel csak plusz költségeket kreáltak a cégeknek, azonban hosszútávú hasznot nem hoztak. Szerencsére egyre többen látják be, hogy a céges ruházat - legyen az akár csak egy póló vagy ing -, ma már többet jelent annál, minthogy „valamilyen” felsőn szerepeljen a vállalati embléma vagy logó. Kezd egyértelművé válni, hogy az alkalmazottak megjelenése egy kép, egy kommunikáció a cégről önmagáról is. Öltözködésük, igényességük – akaratlanul ugyan –, de sok mindent elárul egy vállalat belső munkájáról, elvárásairól és hosszútávú terveiről is.

Széles termékskála, korlátlan céges lehetőségek

A prémium munkaruha, nem feltétlenül csak és kizárólag a hagyományos értelemben vett munkaruhákat jelenti, hiszen egy irodai alkalmazott számára egy kényelmes és esztétikus ing vagy blúz is annak számít. A bankokban, ügyfélszolgálatokon vagy értékesítési pontokon dolgozók éppúgy találkoznak a partnerekkel és a megrendelőkkel, mint a kétkezi munkát végzők. Számukra ugyanúgy érdemes biztosítani a kedvező ruházatot minden évszakban, tehát a magára valamit is adó vállalat nem csak egy féle megoldásban gondolkodik, hanem nyitott a pulóverek, dzsekik, kabátok, mellények és akár a baseball sapkák irányába is. A minőségi termékeket a felhasznált anyagok, a kidolgozás, az apró részletek, a hosszú élettartam teszi értékállóvá, amelyek nem merülnek ki egy előnyös szabásban, hanem annál sokkal többet képviselnek.

Kiváló minőség, hosszútávú befektetés

A weboldalunkon elérhető prémium termékek közül kiemelkednek a Tee Jays férfi ingjei, melyek 100%-ban pamut anyagból készültek, két gombos mandzsettával, finom, divatos és elegáns szabással rendelkeznek. Viseletük kényelmes, meghagyják a szabad mozgás lehetőségét, valamint kiváló szellőzést biztosítanak. Munkaruháink közül a James & Nicholson munkásmellények, munkakabátok, kantáros nadrágok, és hagyományos nadrágok a legkiválóbbak. A tervezők figyeltek az apró részletekre, a praktikus zsebekre, az erős és tartós cipzárokra. Varrásainak és ergonomikus kiképzésének köszönhetően követik a test vonalát, fényvisszaverő részekkel vannak ellátva. A nálunk kapható valamennyi ruházati termék alkalmas gépi hímzésre, céges logók vagy emblémák elhelyezésére a legkülönfélébb méretben és árnyalatban. Válasszon Ön is kollégái számára olyan megoldásokat, melyek tartósak, igényesek, és méltón képviselik vállalatát!