Szeretne egy profi logót létrehozni, ami cégét egyedivé teszi? Az embléma hímzéssel egyedi arculatot varázsolhat cégének.

A jó logónak bizony vannak ismérvei, fontos, hogy olyat tervezzünk, ami tükrözi cégünk szellemét, és az érdekelődők számára is könnyen felismerhető, illetve megjegyezhető. Nem túl célszerű bonyolítani az emblémát, hiszen az embléma hímzésnél az árnyékolás, a 3D technika kissé olvashatatlanná teheti a szöveget kis méretben, így máris felmerül a probléma, hogy nem éri el célját, amit eredetileg tervezett.

Szinte bármelyik logó típus sikeresen alkalmazható a céges pólón gépi hímzéssel: legyen szó akár ikonikus logóról, szöveg logóról vagy vegyes logóról.

Ha kevés színt használ a logóban, az élessé, olvashatóvá teszi a kontrasztot, fontos odafigyelni, hogy jól elkülönüljenek egymástól. Emellett törekedjen a tiszta formára, például a kört ne akarja négyzettel variálni, mert kuszaságot eredményezhet. A logó méretét tekintve szinte bármilyen méret és szín alkalmazható, a fekete és a fehér is ajánlott, hiszen ezek jól olvashatóak és ízlésesek, figyelemfelkeltőek.

Az embléma hímzés a céges pólóknál egyre népszerűbb, készíttessen Ön is egyedi pólókat új céglogójával! Kérdés esetén bátran keresse fel kollégáinkat, akik készséggel rendelkezésére állnak!