Mind a nagyvállalatok, mind a kkv szektor tagjai kerülhetnek olyan piaci helyzetbe, hogy céges logó tervezésére lesz szükségük, melyet aztán marketing okokból pólókon, pulóvereken, baseball sapkákon vagy egyéb termékeken szeretnének viszontlátni. Ehhez pedig egyszerű és mindent átfogó megoldásokat fognak keresni, a lehető legkedvezőbb áron. Az instant végeredmények általában kompromisszumokkal járnak, legyen szó a minőségről, az árról vagy a kivitelezői magatartásról.

Gépi hímzés »

Referenciák »

Kifizetődő ügynökségeken keresztül rendelni? – Szinte biztos, hogy nem.

A gyakorlat azt mutatja, hogy talán valóban egyszerűbb egy olyan ügynökséget megkeresni, amely egyszerre vállal kulcstartó, nyakpánt, toll, póló, törülköző vagy akár telefontok gyártást, logózást is, azonban ez csak olyan feltételek mellett megvalósítható, amely a megrendelő számára akár dupla anyagi megterheléssel, újra és újra eltolt határidőkkel vagy gyengébb minőséggel járhat. Talán előnynek gondolhatnánk, hogy az ilyen cégeknek megvannak a kapcsolataik, tudják melyik hímző műhelyre érdemes bízni a munkát. A valóság ezzel szemben az, hogy minden legyártott termék után szeretnének hasznot termelni saját maguknak is, így, ha nem akarnak toronymagasan a piaci ár felett értékesíteni, akkor olyan alvállalkozót kell választaniuk, akik viszonylag olcsón tudnak dolgozni.

Hogyan tudnak nyomott árakon megbízásokat vállalni?

A hímzéssel járó költségeket számos módon lehet csökkenteni: silányabb minőségű pólót használnak, azokat nem a gyártótól szerzik be, illegális szoftvereken dolgoznak, régebbi, elavultabb gépeken végzik a munkát, ezáltal lassabb az egész folyamat, csúszhat a határidő, az alacsonyabb profit miatt kevesebb pénzből gazdálkodnak, ezáltal nem tudják megfizetni a megfelelő szaktudással, tapasztalattal rendelkező dolgozókat. Az innováció és tudásfejlesztés helyett a hirdetésekbe fektetnek, amely talán gyors, de rövidtávú anyagi megtérülést jelent csupán és nem stabil vállalati profilt. Mindezek miatt pedig az ügynökség nem fog tudni megfelelő garanciát vállalni a kezéből kiadott végeredményre.

Mi a megoldás tehát? – Bízzuk szakértőkre a munkát!

Ha azonban úgy döntünk, hogy specialistához fordulunk - tehát olyan céghez, amely egy adott tevékenységre fókuszál -, akkor nagyobb az esélyünk, hogy a folyamat végén elégedettek lehessünk. Nincs szükség kompromisszumos megoldásokra, ha a legjobbat szeretnénk. Szakértőket érdemes keresni, akik tapasztalatok, tesztek és vásárlói visszajelzések alapján alakították ki munkamódszereiket, választották ki a felhasznált alapanyagaikat, akik megvásárolt, jogtiszta programokat, nagyteljesítményű, modern eszközöket használnak. Garantálni tudják, hogy a kezeik közül kiadott pólók magas színvonalúak lesznek, melyekre a megrendelő igényes céges arculatot és hosszútávú marketing stratégiát is építhet.