Az fokozatosan növekedő piaci igényekhez igazodva a gyártók, a munkaruhák terén is egyre inkább igyekeznek olyan termékeket előállítani, amelyek nem csak tökéletes funkcionalitással, de kiváló esztétikai minőséggel is rendelkeznek. Szeretnék követni a trendeket, általában nyitottak az újításokra és az egyedi ötletekre, a felhasznált anyagok tartósságára. Mindemellett pedig a kényelmet és a biztonságot preferálják, a könnyű és szabad mozgás lehetőségét, vagyis a tökéletes használhatóságot próbálják elérni. Ezért is tettük le voksunkat a Rimeck préminum munkaruhái mellett, amelyek garanciát jelentenek valamennyi megrendelőnk számára.

Prémium munkaruha »

Rimeck munkaruhák - Átgondolt tervezés, pontos és megbízható kidolgozás

A Rimeck munkaruháit a jól átgondolt, tudatos tervezés jellemzi, amelyben a fő fókuszt a felhasználó kényelmére és a biztonságára helyezik. A gyártási folyamat során számos tesztnek alávetik a készülő termékeket, hogy megfelelő visszajelzést kapjanak az anyagok tartósságáról, erejéről, védelméről vagy akár annak tisztán tarthatóságáról. A Rimeck munkaruha darabjait összetartó varrások nem csak divatos megjelenést kölcsönöznek, de tudatosságról is árulkodnak, hiszen a hozzájuk felhasznált anyagok nagyon stabilak, kidolgozásuk kifinomult és precíz, úgy erősítik meg az egyes részeket, ahogyan arra a felhasználónak szüksége van a mindennapi hordás során.

Szinte valamennyi szakma számára ideális – Biztonságos és kényelmes viselet

Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az olyan apró részletekre is, mint a varrások, a gombok, a cipzárok, melyek fontos részei egy munkaruhának, stabilitásuk és működőképességük nélkülözhetetlen a fizikai igénybevétel során. A zsebek kialakítása, mérete, azok zárhatósága és elhelyezése teljesen tudatos és a sokéves tapasztalatokon nyugszik. A gyártó mindig is igyekezett figyelembe venni a vásárói visszajelzéseket és igényeket, hogy azoknak megfelelően tudja kialakítani egy-egy ruha kinézetét és funkcionalitását. A lehető legtöbb szakma kihívásainak szeretne megfelelni, vagyis olyan prémium minőségű munkaruhákat kívánnak készíteni, amelyek nem csak egy kertépítőnek, de akár egy kábel tv szerelőnek, villanyszerelőnek, autószerelőnek vagy egy informatikusnak is megfelelhet. Mind a munkakabátok, a munkanadrágok, mind pedig a mellények lehetővé teszik a könnyű és szabad mozgást, az erős anyagok nem hátráltatják viselőjét.

Nagy választék, sokféle ruha – Valamennyi igényhez igazodva

A Rimeck széles termékskálával rendelkezik, így elérhetők a rövidnadrágok, a pólók, a munkakabátok, a munkaruhanadrágok, a munkamellények és a kantáros nadrágok is. Rendelhetők biztonsági, fényvisszaverő csíkokkal és színekkel ellátott pulóverek, mellények, kabátok, sapkák és baseball sapkák is. A cég jól használja a pamut és a poliészter anyagokat, amelyek egyszerre rugalmasságot, jó szellőzést, ugyanakkor stabilitást és jó kötést is adnak. A termékek tisztán tartása egyszerű, alapvetően nehezen piszkolódnak, így túl gyakori mosást nem is igényelnek. Valamennyi munkaruha gépi hímzésre, céges logók, emblémák elhelyezésére alkalmas akár több helyen és különböző méretekben is. Ha Önnek is fontos a megbízhatóság, a magas minőség és a garancia, akkor válassza a Rimeck prémium munkaruháit kollégái számára!