Manapság már nemcsak a nagyobb vállalatok törődnek azzal, hogy saját arculattal, dizájnnal rendelkezzenek, hanem egyre több kisebb vállalkozás is mindent megtesz annak érdekében, hogy megjegyezhető legyen a nevük az ügyfeleik, partnereik számára. Számtalan fogás létezik, hogy felhívjuk a figyelmünket a vállalkozásunkra, például logózott ruhaneműkkel.

A legnépszerűbb termékek

Ha emblémázott termékekre gondolunk, a legtöbb ember számára a logózott bögre vagy toll jut eszébe, hiszen ezek a leggyakoribb és legolcsóbb termékek, amiket a cég nagy tételben tud megrendelni és szétosztani. Árban ugyan olcsó egy toll előállítása, de ne felejtsük el, hogy néhány használat után, ha kifogy belőle a tinta, akkor megy is a kukába. Ugyanez a helyzet a bögrével, minden háztartásban tömegével megtalálható cikk, valószínűleg otthon fogja porosodva várni a sorát, hogy az előzőek eltörjenek, és végre ő legyen használatban.

Kiválóan lehet hímezni a legtöbb ruhaanyagra

Ruha, mint reklámfelület

A legjobb reklámajándékok egyértelműen azok a darabok, amelyek mindennapi használatban vannak. Érdemes tehát a minőségbe fektetni, egy dizájnos póló, egy jó minőségű pulóver mind-mind tartós és kiváló reklámfelületek. Ha nem szeretnénk, hogy az ajándékozottak porfogónak vagy otthoni ruhaneműnek használják az ajándékba kapott ruhákat, érdemes mindenképpen hangsúlyt fektetni a kiváló összetevőkre, sokáig hordható alapdarabokat válogatni, amik színben, mintában sem túlságosan szélsőségesek, hanem mindenki számára hordhatóak. Fehérnemű vagy olyan ruha adását, ami mások számára kellemetlen pillanat okozhat, mindenképpen kerüljük el.

Milyen ruhaneműket lehet érdemes még ajándékozni? Sapkák, sálak, ingek, nyakkendők, apró táskától a nagyobb méretűekig gyakorlatilag bármi emblémázható, és jó reklámfelület lehet. Fontos, hogy az adott reklámtárgy illeszkedjen a cég arculatába, egy wellness szállodánál jó ötlet lehet hímzett törölközőket adni ajándékba, míg egy informatikai vállalatnál ez elképzelhető, hogy furcsa reklámtermék lenne.

Érdemes lehet az évszaknak megfelelően adni az ajándékokat, nyáron ne adjunk meleg polár pulóvert vagy sapkát, de télen se a rövid ujjú póló legyen a slágertermék.

A ruhaneműk nem tartoznak a legolcsóbb ajándéktárgyak közé, ezért érdemes lehet valamihez kötni a megszerzésüket. Például egy kiállításon egy részletes adatlap kitöltéséért járjon egy póló, vagy az üzleti partnerek karácsonyi csomagjába csempésszünk bele valamilyen ruhaneműt.