Sol’s galléros pólók kiváló minőségük, remek anyagösszetételük és egyediségük miatt méltán népszerűek Európa-szerte. A márka tervezői és gyártói készítenek férfi, női és gyermekruhákat, valamit kiegészítőket is. Alapelvük, hogy vásárlóik olyan termékeket viselhessenek, amelyek leginkább közel állnak egyedi ízlésükhöz, így a palettájuk meglehetősen széles, mind a színeket, a formákat, a mintákat és a variálhatóságukat tekintve. A cél, mindig a partnerek elégedettsége és pozitív visszajelzése, legyen szó akár egy céges galléros pólóról vagy bármilyen más megrendelésről.

Sol's »

Sol’s galléros pólók – Egyediség, variálhatóság

Sol’s galléros pólók francia gyártmányú, hihetetlen széles termékskálát felölelő, garantáltan kiváló minőségű, tartós és puha pamut anyagból készült felsők, melyek nemtől függően léteznek rövidujjú, háromnegyedes ujjú vagy akár hosszúujjú változatban is. A nyakrészen gombokkal vagy anélkül. Készítenek teljesen egyszínű, de kontrasztos csíkokkal vagy színvariációkkal ellátott típusúakat is. Bárki megtalálhatja az ízléséhez tökéletesen illeszkedő darabot, legyen az szűkebb vagy akár bővebb fazonú galléros póló. Az árnyalatokat tekintve, olyan galléros pólókban gondolkodnak a tervezők, amelyek meglehetősen élénkek, az átlagostól eltérők, így céges vagy vállalati pólóként használva, szinte garantált, hogy nem jön szembe velünk az utcán.

Sol’s summer és passion galléros pólói

Summer és passion típusú női és férfi galléros pólók egy termékcsaládba tartoznak, megjelenésük, varrásuk, stílusuk hasonló. A nyakrészen több gombbal is el vannak látva, az ujjai rövidek, a női változata szűkebb, mely szép formát kölcsönöz a vállak vonalának. Alapvetően valamivel hosszabbak, mint az átlagos galléros pólók, így a nadrágba betűrve, lezserebben hordva is kényelmes viselet lehet, és nem akadályoz a szabad mozgásban sem. A Sol’s márka passion és summer galléros pólói kiválóan alkalmasak gépi hímzésre, céges logók vagy emblémák elhelyezésére, hosszútávú megoldást nyújthatnak bármilyen vállalati igényre, legyen szó akár fizikai vagy irodai munkáról.

Sol’s spring, people és brandy galléros pólói – Változatosság a céges hímzett pólók terén

Hasonló kategóriájú a spring, a people és a brandy, valamint brandy woman galléros pólók is, melyekre szintén jellemző az élénk színhasználat, a magas minőség, a kényelmes hordhatóság, a könnyű tisztíthatóság. Légáteresztők, jól szellőznek. A rajtuk található gombok stabilak, tartósak, és harmonizálnak a ruha anyagával. A brandy és brandy woman galléros pólók a sötétebb, kissé elegánsabb árnyalatokat képviselik – ugyan fehér színben is rendelhető -, a visszafogottabb alapszínt fehér pöttyök dobják fel, melyek sűrűsége nem zavaró vagy túl sok, fényt és egyedi megjelenést kölcsönöz. Gépi hímzésre valamennyire típus megfelel, anyagminőségük lehetővé teszi, hogy hosszútávon megtérülő befektetés legyen valamennyire cég számára.