Manapság egyre több vállalat tartja fontosnak az egységes stílus kialakítását, és egyre többen hajlandóan áldozni az egységes formaruhákra, így biztosítva, hogy a dolgozók is beleolvadjanak a cég arculatába. A brand kialakítása nem könnyű feladat egy vállalkozás számára, fontos, hogy a dolgozók is szeressék a ruhákat, amiket viselnek, ne csak muszájból hordják őket nap mint nap.

Minden vállalat más és más profillal rendelkezik, teljesen másra van szüksége egy építőipari vállalatnak, mint egy áruháznak, vagy mondjuk banknak, illetve biztosításokkal foglalkozó cégnek. Áruházunkban nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő ruhadarabokat, a legnagyobb gyártók termékei közül választhatnak kedves vásárlóink. Az átlagos minőségű termékektől elkezdve a prémium kategóriás cikkekig mindenféle megtalálható a kínálatunkban. Márkák tekintetében Cool Trend, Cerva Max, Portwest Texo, Covergard termékeket árusítunk.

Minden igényt kielégítő termékpalettát kínálunk

Milyen termékeket kínálunk pontosan?

Mind női, mind férfi termékek árusításával foglalkozunk. Galléros pólóink klasszikus céges pólós alapdarabok, kiváló választások például üzletekben dolgozók számára, különböző színekben érhetőek el. Hagyományos, gallér nélküli sima, egyszerű pólók is megvásárolhatók. Ingkollekciónk sem korlátozódik le a fehér ingre, a hagyományos darabokon túl színes változatokat is kínálunk, mind férfi, mind női változatban. Pulóverekből kínálunk kapucnis és kapucni nélküli változatokat egyaránt, így biztos, hogy mindenki meg fogja találni a neki tetsző darabot. Nemcsak pulcsikat, hanem kabátokatpolár felsőt, és nadrágokat is kínálunk.

Széles munkaruházati palettánk is van. Kiválóan hímezhető munkakabátok rendelhetők, nadrágokból többfélét tartunk, deréknadrágokat, kantáros nadrágokat, de rövidnadrágok is vannak, illetve mellény is megrendelhető.

Termékeink mindegyike kiválóan hímezhető darab, amely sokáig fogja szolgálni viselője és a vállalat érdekelit egyaránt.

Termékhímzés

Mit érnek a legklasszabb darabok, ha nincsen rajta a céglogó? A hímzési technika tartós, jó minőségű emblémázási lehetőség, ami nem kopik le, mint más logózási módok, ráadásul sokkal környezetbarátibb és esztétikusabb technológia. Hímzőüzemünkben gyakorlatilag bármilyen termékre elkészítjük az emblémát, kis mennyiségtől kezdve sok-sok termékig. Amennyiben a ruházati termékek mellett hímeztetést is rendel, vagy nagyobb mennyiséget szeretne vásárolni tőlünk, extra kedvezményben részesítjük, így kínálva ezzel a legjobb magyarországi árakat.