Szinte valamennyi cég, kis-, és középvállalkozás rendelkezik egy kidolgozott arculattal, megjelenési stílussal, amellyel azonosulni tud, amit magáról kommunikál a partnerei és leendő megrendelői felé. Ez megjelenhet a weboldalukon, a közösségi oldalaikon, az üzlet színeiben, cégtábláján, molinóin és hirdetőtábláin. Rajta van a céges autókon, kamionokon, tollakon, bögréken, az eszközökre ragasztható matricákon, a kollégák öltözékén is, és most már az egyedibb színek kiválasztásától sem kell visszaretteni.

Gépi hímzés »

Akiknek fontos a fejlődés

Azok a vállalkozások, amelyek hajlandók nyitni az újítások felé, már egészen biztosan megkerestek egy designer csapatot, vagy egy jó grafikust, aki egy komplett arculatot készített el számukra. Céglogóval, emblémával, kiválasztott szín-, és formavilággal. Ehhez társul egy olyan honlap vagy webáruház, amely tovább viszi a kiválasztott profilt megjelenésében, elrendezésében és értékeiben. Mint ahogy a nagyvállalatok ügyfélszolgálatain, boltjaiban és értékesítési pontjain is látható, fontosak a részletek. Az összhang, a kialakított design, a tv reklámok, az internetes és utcai hirdetések formavilága megegyezik, mindenki által pontosan beazonosítható és felismerhető. Vagyis valamennyi felületen ugyanaz a megszokott arculat köszön vissza. Ez nem csak megbízhatóságot és profizmust sugall, de a vállalatalkalmazottjaiban összetartó erőt kovácsol. A partnerekhez kiérkező munkatársak autója és teljes kinézete ismerős, azon felül pedig egyfajta mozgó reklámfelület is egyben.

Egységes céges megjelenés és arculat

Szerencsére, ma már lehetőség nyílik arra is, hogy a weboldalon és a céges autók festésein, matricázásain felül, vállalati emblémával, logóval ellátott öltözetet viseljenek munkatársaink. Ez számos esetben lehet hasznos és előnyös. Egy autómárka értékesítői hordhatnak hímzett logóval ellátott ingeket, blúzokat, a szervizes kollégák, a szerelők pedig környakas vagy galléros pólókat, munkásnadrágokat. Ugyanez igaz lehet akár egy kisebb szépségszalon kolléganőinek ruháira, melyen szintén szerepelhet a nevük, emblémájuk. Nem csak a kétkezi munkát végző alkalmazottak számára lehet hangsúlyos az egységes öltözet, de akár egy bankban, magániskolában, hivatalban, sportegyesületben dolgozó kollégának is. Egyszerre jelenti a valahova tartozás érzetét és a kényelmes, praktikus munkaruhát is.

Hangolja össze céges ruhatárát emblémájával, logójával!

Az aprólékos kidolgozásnak köszönhetően egészen finom különbségek és részletgazdagságok is megjeleníthetők. A legtöbb, nálunk beszerezhető ruházati alapanyagok széles szín-, és méretválasztékban elérhetők. Valamennyi márkánk megbízható minőségű, melyekre garanciát tudunk vállalni. Az egyes színekből több árnyalat is elérhető, melyek a weboldalunkon megtekinthetők. Sokszor adódnak olyan élethelyzetek, hogy a megrendelők bizonytalanok a megfelelő típusú, márkájú és színű ruha kiválasztásában. Felmerülhet a kérdés, hogy hogyan tudják összehangolni a munkásnadrágokat és az irodai alkalmazottak blúzait és ingjeit színben és a rajtuk szereplő logók tekintetében. Kollégáink sok éves munkatapasztalattal rendelkeznek, így az emailben elküldött logók, céges emblémák kivitelezésében, kidolgozásában és a hozzájuk passzoló ruhaneműk kiválasztásában könnyedén tudnak tanácsokat, ötleteket adni, hiszen olyan gépeken dolgoznak, amelyek színhűen jelenítik meg az egyes árnyalatokat, és pontosan tudni fogják, hogy a végeredmény hogyan is fog majd kinézni.

Válasszon bátran az árnyalatok és a ruhák között, dolgozzunk közösen céges megjelenésén!

Legyen fontos Önnek is céges megjelenése, az igényes öltözet, a rajtuk szereplő, kiváló minőségű logó vagy embléma! Válasszon bátran akár az élénkebb, különlegesebb színek közül is, kombinálja azokat kellő ötletességgel! Ne hagyja, hogy kreativitásának a lehetőségek szabjanak határt! Széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja azokat a környakas vagy galléros pólókat, ingeket, nadrágokat, kabátokat, széldzsekiket, mellényeket, pulóvereket, baseball sapkákat vagy akár törülközőket, táskákat, konyhai kötényeket, amelyek leginkább passzolnak elképzeléseihez. Kérje kollégáink véleményét az alapanyagok tekintetében, akik az Ön cégének munkavégzési típusát figyelembe véve fognak majd megfelelő márkájú ruhaneműt ajánlani! Merjen egyedi és változatos lenni, tűnjön ki vállalat a megszokott színek és formák világából!