Táska, vagy bevásárló szatyor, egyedi hímzéssel és mintákkal ellátva, szint már-már reneszánszát éli, nem csak hasznos és környezetbarát megoldást nyújt, de rendkívül divatos és sokoldalúan funkcionál. Újra és újra felhasználható, összehajtva egészen kis helyet foglal, de akár önálló táskaként is hordható. A legkülönfélébb sportmárkák és gyártók is elkészítik a saját darabjaikat, kihasználva ezzel a textil szatyrok fontosságát és kiváló praktikusságát.

Táskák »

Táska, textiltáska, bevásárló szatyor – Többféle megnevezés, sokoldalú használhatóság

Táska, textil táska vagy bevásárló szatyor, remekül felhasználható az élet számos területén, a legkülönfélébb korosztályok, szakmák, cégek képviselői tudják alkalmazni reklám vagy marketing céllal, miközben alapvető szerepe nem változik. Divattervezők álmodják meg rájuk egyedi mintáikat, a női magazinok előszeretettel adják ajándékként vásárlóiknak és előfizetőiknek, a kisebb cégek, kávézók és reklámtárgyakkal foglalkozó vállalkozások pedig polcaikon árulják a saját logóval vagy emblémával ellátott textil táskát. A fiatal hölgyek táskaként hordják, könyveket, iratokat és személyes holmikat belepakolva, mások a nagybevásárlásokkor alkalmazzák. Kiállításokon, vásárokon, céges rendezvényeken, konferenciákon kiválón megfelel a szóróanyagok és egyéb tárgyak tárolására, működhet ajándékszatyorként is.

Táska, mint reklámfelület – Praktikusság és egyediség

A pamut anyagól készült táska kiválthatja akár a zacskók szerepét is a boltokban, környezetbarát megoldást nyújtva ezzel a nehezen és sokára lebomló műanyagokkal szemben. Ideálisak lehetnek strandoláshoz, kisebb kirándulásokhoz vagy városnézésekhez, kisgyerekes családoknak hosszabb utazásokhoz pakolás céljából. Nagyon sok alapítvány, civil szervezet csináltat egyedi logóval vagy mintával ellátott táskát vagy textil szatyrot, melyet jótékony célokra ajánlanak fel vagy ajándékozzák meg velük támogatóikat. Számos nagyobb márka, autómárkák, motormárkák, ruházati márkák készíttetik el a saját névvel és logóval ellátott textil szatyrukat, melyek ajándék táskaként funkcionálnak, vagy akár külön megvásárolhatók a termékekkel együtt pénztárnál.

Hordhatóság, környezettudatosság és fenntarthatóság

A textil táskákat vagy bevásárló szatyrokat könnyen tisztán lehet tartani, moshatók, színüket, formájukat megőrzik. Vasalhatók és szárítógépben is száríthatók. Gyártanak közepes és egészen nagy méretű textil táskákat, egy vagy két, hosszú vagy rövidebb fülekkel, melyek kézben hordva vagy akár vállra véve is praktikusak. Többféle színben is rendelhetők, gépi hímzésre, céges logók vagy emblémák elhelyezésére alkalmasak. Legtöbbjük 100%-ban organikus pamut anyagból készült, amely nagyobb bevásárlásokhoz vagy akár trendi kiegészítőként is használható.