Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Arculati elemek, a céges logó fogalma és megjelenési formái

Egy vállalkozás esetén nem csak a kereskedelmi és gazdasági, de a marketing szempontokat is mondhatni „kötelező” figyelembe venni a jó működőképesség és sikerorientáltság érdekében.

A részletekre kiterjedő arculattervezés egy jól felépített üzleti vállalkozás alapvető pillére: azonosít, megkülönböztet, pozíciónál, érzelmeket kelt. Az arculat sokkal több, mint színek, formák, megjelenési módok: egy cég – bármilyen meglepő is – nemcsak kifelé, de befelé irányuló önábrázolásának, magatartásának, megnyilvánulásainak összessége.


Kérj ingyenes árajánlatot

A cég arculati elemei közül a vállalati kommunikáció, azaz a kifelé irányuló ügyfélkapcsolat és a megjelenések - reklámok, dekorációk, céges flotta stb. -, illetve a formai, azaz a cég neve, logója, összképe, megjelenése – névjegyek például, de ide soroljuk a céges munkaruházatot is – a meghatározó, ha elsősorban a logó fontosságát vizsgáljuk.

A cég arculati elemei komoly piacvizsgálat után alakulnak ki, egy-egy logó tervet rengeteg felmérési és tervezési munka előz meg, hiszen számtalan helyen és formában jelenik meg a cég története során.

A céges logó megjelenik a vállalat saját felületein, minden típusú reklámhordozón, online, offline felületeken egyaránt.

A részletgazdag, precíz céges logó kivitelezés fontossága

Rendszeresen szembesülünk a problémával, hogy míg a nyomtatott anyagokon – legyen az kiadvány, plakát, szórólap – kínosan ügyel mindenki elkerülni a „pixeles”, életlen megjelenéseket, rendezvényeken a legjobb helyekre igyekszik standot foglalni, a molinóját, egyéb reklámeszközét a lehető legfrekventáltabb pontokon elhelyezni, addig a céges munkaruházat mintha háttérbe szorulna.

Sokszor kopott mintával, életlen, gyenge minőségű, itt-ott logó cérnákkal tűzdelt hímzett grafikai elemekkel találkozunk, holott mindenki tisztában van az első benyomás, a megjelenés fontosságával.

Tisztelet azon megrendelőknek, akik önhibájukon kívül használják az életlen, gyenge minőségű logókkal ellátott hímzett céges ruházatot. Sajnos a piacon kevés a szakértő, illetve a jó minőségű gépparkot és alapanyagot alkalmazó hímző vállalkozás, így a végeredmény a megrendelő önhibáján kívül lesz pontatlan, életlen és vált ki a vártnál épp ellenkező hatást – az élettartamáról már nem is beszélve. Ha valaki precizitást, megbízhatóságot, egyszóval pozitív összképet szeretne sugallni vállalkozásáról idő és energiát kell fordítani a megfelelő kivitelező felkutatására és az igényes munkaruha kiválasztására.

Sosem szabad elfelejtened, hogy a céges munkaruha vállalkozásod arculati eleme és mint ilyen, kiemelkedő szereppel bír!

Hímzett céges logó kontra nyomott megoldások

Igaz, hogy a mai nyomdaipari technológiákkal már igen tartós és esztétikus nyomott logók kivitelezhetőek szinte bármilyen felületre, a hímzett mintával mégsem tudják felvenni a versenyt.

A hímzett céges logó egyedi, esztétikus megjelenést biztosít, 3D jellegű hatással. Kontrasztosabb megjelenésének köszönhetően, mivel „kidomborodik” a textilből sokkal jobban vonzza a tekintetet.

Ellenálló képessége verhetetlen. Kitűnően bírja a napi használatot és a rendszeres, magas hőfokú mosást egyaránt.

Baseball sapka himzés, cégepolo.eu
  • profizmust és maximalizmust sugallnak az első pillanattól
  • tökéletes reklámeszköz és ajándéktárgy
  • praktikus, mindennapos használati tárgy, így biztos lehetsz benne, hogy ügyfélköröd gyakran látja és használja
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válogass minőségi világmárkáink között, mint az Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló, vagy keresd prémium minőségű baseball sapkáinkat, textil törölközőinket, munkaruházatainkat. Ha elakadtál, melyik márkát választ, olvasd el útmutató blogunkat, vagy kérd bizalommal kollégáink segítségét!

Törölköző himzés, cégepolo.eu

Ajánlatkérő űrlap

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!


[Kérjük töltsd fel hímzendő logódat. Ajánlott formátum crd, ai.]

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez.

-

Töltés...
Please wait...