Logó hímzés

Gépi hímzés, logó hímzés,
emblémázás

A gépi hímzés a cegespolo.eu fő tevékenysége. A legtöbb esetben galléros pólóra készül a logó hímzés. A céges megjelenés egyik legigényesebb és legnagyobb reklámértékkel bíró formája a kiváló minőségű, gépi hímzett céges ruházat. Hozzájárul vállalkozása beazonosíthatóságához, hitelességet és megbízhatóságot sugall, valamint a kollégák számára magabiztos fellépést és összetartozást üzen az emblémázott egyen póló.
Ma már elengedhetetlen vállalata progresszív marketing fejlődéséhez és a céges profiljához harmonikusan illeszkedő emblémázott ruházat. Formálja tökéletesre arculatát, és annak saját magáról kialakított kommunikációját, a tudatosan megválasztott és kivitelezett logó hímzéssel!
Üzenje megjelenésével azt, hogy vállalkozása igényes, magas minőséget képvisel és hiteles!

A gépi hímzés előnyei

Kiváló minőség

A felhasznált pólók, munkaruhák és egyéb ruhaneműk, cérnák és hímző gépeink, az országban jelenleg elérhető legmagasabb színvonalat képviselik.

Tartósság

A gépi hímzés strapabíróságának köszönhetően szinte tejesen ellenáll a kopásnak, és a gyakori mosások sem okoznak kárt bennük.

Szebb megjelenés

Pozitív, igényes megjelentést sugall, formásabban és kontrasztosabban látható, mivel kiemelkedik a ruhanemű felületéből, ezáltal vonzza a tekintetet

Mi álljuk a tervezési költségeket

A logó és darabszám alapján leadott darabáron kívül egyéb költséget nem számítunk fel.

Színválaszték

Logó hímzés kapcsán nem jelenthet gondot, ha több színből tevődik össze az embléma.

Korrekt ár

A gépi hímzés ár-érték arányban a
legoptimálisabb technológia,
hiszen tartósabb pólókat biztosíthat kollégáinak, ami hosszútávon előnyösebb befektetést jelent.

Ajánlatkérő űrlap

[Maximális fájlméret: 10MB]
[Kérjük töltse fel hímzendő logóját. Ajánlott formátum crd, ai.]

Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonszám

0036304544699

E-mail cím

himzes@cegespolo.eu

Műhelytitkaink

A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat
már rég elfelejtették.

Hogyan rendelhet hímzett pólót?

1. KÜLDJÖN LOGÓT!

Csupán a cége logóját kell elküldenie hozzánk! Megkönnyítheti és meggyorsíthatja a munkánkat, ha a logóját vektoros formában is csatolja. (körülbelüli logóméret, és darabszám is szükséges)

2. AZ ÁRAT EZ UTÁN KALKULÁLJUK ÖNNEK 12 ÓRÁN BELÜL!

A hímző-minta tervező program ugyanis megadja a logó öltésszámát. A gépi hímzés ár alapja az öltésszám. Azonban két azonos méretű logó esetén is lehet teljesen eltérő az öltésszám. Fontos ezért, hogy az árajánlatot a logó ismeretében adhassuk meg! Az elfogadott árajánlat után, - amennyiben szükséges - minta-hímzést készítünk a logóról. Ha ez is megfelel Önnek, akkor kezdődik a gyártás a teljes rendelt mennyiségre vonatkozóan.

3. KÉZBESÍTÉS

A logó hímzés elkészülte után a termékeket átadjuk a futárnak, aki a legrövidebb időn belül kézbesíti Önnek a csomagot.

Gépi hímzés, logó hímzés,
emblémázás, felvarró készítés

Gépi hímzés
A textilipar fejlődésének következtében a hímzési technikák bővítése lehetővé tette az automata hímző gépek használatát, mellyel napjainkra lehetőség adódik akár egy példányban elkészíteni a kívánt emblémával ellátott pólót.
A hímzett felvarrót azokban az esetekben ajánljuk, amikor az adott felület nem alkalmas a gépi hímzésre, vagy nem tudják eljuttatni hozzánk a ruhát. A hímzett felvarró utólag rögzíthető felvarrással, vagy tépőzárral, így bármikor levehető, a ruhán nem hagy nyomot. Felhasználása széles körben elterjedt: munkaruházat, egyesület, címer, karjelzés, óvodai jelek is készíthetőek ily módon.
Varrodák számára a hozott anyagra is elkészítjük a hímzett mintákat, melyből utólag is összevarrható a kívánt ruha.

Értéket, és minőséget nyújtunk.

Hogyan történik a gépi hímzés?

Mi áll a technológia hátterében?

Kapacitásunk lehetővé teszi, hogy gyorsan céges uniformisba öltöztessük az Ön vállalatát is a szépen, elegánsan hímzett céges logós pólókkal.

A gépi hímzés német gyártmányú cérnákkal történik japán ipari hímző-gépeinken.

A gépi hímzés készülhet közvetlenül az adott ruha felületére, vagy külön, utólag felvarrható anyagra. A hímző fonal anyaga poliészter vagy viszkóz, a szivárvány teljes palettája rendelkezésre áll a kívánt minta gépi hímzéssel történő reprodukálására.

A hímzés lehet teljesen egyszínű, leegyszerűsített mintával, vagy színes, akár nagyon részletes mintájú -szóismétlés is. A gépi hímzés az esztétikus megjelenés mellett a legtartósabb technika, színe nem kopik ki. Szinte bármilyen anyagra tudunk gépi logó hímzést vállalni, pl.: pamut, vászon, frottír, polár, filc.

Itt webodalunkon ki is választhatja a megfelelő pólókat, felsőket: galléros pólókat, pulóvereket, stb, többféle méretben és színekben is.

Gépi hímzés keret
Emblémázás

Néhány kép munkáinkból:

Logó hímzés 1
Logó hímzés 2
Logó hímzés 3
Logó hímzés 4