Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Gépi hímzés, emblémázás. Tényleg csodafegyver?

Beazonosíthatóság, hitelesség, megbízhatóság, profizmus – mindez lehetséges egyetlen termékkel, ráadásul rövid időn belül? A kérdésre sokkal egyszerűbb a válasz, mint az gondolnád, mert a megoldás, ott van a szemed előtt nap, mint nap!

Egy jól eltalált szlogen, de már egyetlen szó („Müszi”, „Emese”) örökre beleég az ember tudatába, igen nehéz meghatározni és előre kiszámítani formáló szerepét és hatását, ezért nagy gondot fordít minden cégvezető a kiválasztására.


Kérj ingyenes árajánlatot

Egy rosszul öltözött kolléga, alkalmazott, egy koszos céges autó lerombolja az esetleges illúziókat, vagy – szinte – lehetetlenné teszi a megfelelő image és ügyfélkör kiépítését, mégis sok vezető hajlamos megfeledkezni a fontosságáról.

Mindössze 2 perc, egy jól megtervezett logó és pár kattintás választ el attól, hogy a felépítendő céges image maga legyen a tökély és ne legyen gondod a kollégák megjelenésére se! Eláruljuk a titkot: gépi hímzett logóval ellátott céges munkaruházat.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a gépi hímzés elegáns,
esztétikus és tartós megoldás

Igényes megjelentést sugall, formásabban és kontrasztosabban látható, mint például szitanyomott társai, mert kiemelkedik a textil felületből, ezáltal – mint általában a domború idomok - vonzza a tekintetet.

Ráadásként nem is „haute couture” árszabását tekintve, hiszen ár-érték arányban a legoptimálisabb technológia, hiszen a lehető legtartósabb logózási megoldás, ami hosszútávon előnyös befektetést jelent.

Moshatod nap, mint nap, alávetheted magas hőfoknak, a gépi hímzés ellenáll: strapabíróságának köszönhetően szinte tejesen ellenáll a kopásnak.

Elegáns, mégis gyors: ez a gépi hímzés kulcsa!

A megrendelői szám magáért beszél:

157 ezer hímzett logó / év
1411 millió öltés / év

Jó, ha tisztában vagy vele, az igazán szép végeredményhez profi szakemberre van szükséged és sajnos nagyon kevesen tudnak igazán szép munkát produkálni. Bármilyen meglepő, a pólóra, vagy egyéb munkaruhára, promóciós textilre, például törölközőre történő hímzés igen összetett folyamat. Először is nagyon jó szakembert kíván, aki ért a tökéletes hímző kép megalkotásához, legyen szó egyszerű, vagy igen összetett grafikáról, logóról, képről. Másodsorban jó, ha tudod, igazán szép munkát csak az eredményez, ha jó alapanyagra, első osztályú cérnával és első osztályú gépekkel dolgozik a kivitelező, különben a tervezett elegáns megoldás olcsó hatást kelthet és tartóssága megkérdőjelezhető.

  • profizmust és maximalizmust sugallnak az első pillanattól
  • tökéletes reklámeszköz és ajándéktárgy
  • praktikus, mindennapos használati tárgy, így biztos lehetsz benne, hogy ügyfélköröd gyakran látja és használja
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válogass minőségi világmárkáink között, mint az Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló, vagy keresd prémium minőségű baseball sapkáinkat, textil törölközőinket, munkaruházatainkat. Ha elakadtál, melyik márkát választ, olvasd el útmutató blogunkat, vagy kérd bizalommal kollégáink segítségét!

Gépi himzés, cégepolo.eu Gépi himzés, cégepolo.eu

Ajánlatkérő űrlap

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!


[Kérjük töltsd fel hímzendő logódat. Ajánlott formátum crd, ai.]

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez.

-

Töltés...
Please wait...