galléros póló
himzettpolo
Slide 1
Slide 2
slide4

Gépi hímzés

Céglogó hímzés, emblémázás

Töltse ki a jobb oldalon található árajánlatkérő űrlapot, és 12 órán belül elküldjük az árkalkulációt.

Ajánlatkérő űrlap

  • Max. 10 MByte

* Kötelező mezők

Tekintse meg hímzőműhelyünk bemutatkozó videóját:

Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonszám

0036304544699

E-mail cím

himzes@cegespolo.eu

Gépi hímzés, vagy szitanyomás?

Milyen legyen a céges póló? Elegáns?
Jó minőségű? Kedvező árakon készüljön?

Sok szempont van az Ön fejében is arról, milyen legyen a céglogóval hímzett céges póló?

A legtöbbekben él az a tévhit, hogy a hímzés drágább mint a szitanyomás. Talán épp azért alakult ki ez a nézet, mert látványosan jobb minőséget képvisel a gépi hímzés, és általában a jobb minőséghez magasabb árak társulnak.

gépi hímzés

6 Örömhírünk van Önnek:

Olcsó!

Kis darabszámú megrendelésnél (10-50 db céges póló esetén) a gépi hímzés olcsóbb technológiát jelent.

Több szín = mégjobb ár!

Ha több szín szerepel a cége logójában, akkor még kedvezőbb az ár.

Nincs tervezési díj!

A gépi hímzésnél már 10 db céges póló megrendelése fölött Önnek nem kell tervezési díjat fizetnie - míg szitanyomásnál ez többnyire minden mennyiségben extra költségeket jelent.

Fontos a logó mérete is!

A logó mérete is fontos szempont: a gépi hímzésnél egy átlagos méretű céglogó hímzése még a nagy darabszámok esetén is versenyképes áron kivitelezhető.

Elegáns!

A kutatásaink szerint a gépi hímzett logót elegánsabbnak tartják az emberek, mint a szitanyomott logókat.

Tartós!

...és valójában a gépi hímzés lényegesen tartósabb minőséget is képvisel.

Mi kell ahhoz,
hogy gépi hímzéssel készült céges pólója legyen Önnek?

1. Küldjön logót!

Csupán a cége logóját kell elküldenie hozzánk! Megkönnyítheti és meggyorsíthatja a munkánkat, ha a logóját vektoros formában is csatolja. (körülbelüli logóméret, és darabszám is szükséges)

2. Az árat ez után kalkuláljuk Önnek 12 órán belül!

A hímző-minta tervező program ugyanis megadja a logó öltésszámát. Az ár alapja az öltésszám. Azonban két azonos méretű logó esetén is lehet teljesen eltérő az öltésszám. Fontos ezért, hogy az árajánlatot a logó ismeretében adhassuk meg! Az elfogadott árajánlat után, - amennyiben szükséges - minta-hímzést készítünk a logóról. Ha ez is megfelel Önnek, akkor kezdődik a gyártás a teljes rendelt mennyiségre vonatkozóan.

3. Kézbesítés

A logóval hímzett termékeket átadjuk a futárnak, aki a legrövidebb időn belül kézbesíti Önnek a csomagot.

Hogyan történik a gépi hímzés?
Mi áll a technológia hátterében?

Kapacitásunk lehetővé teszi, hogy gyorsan céges uniformisba öltöztessük az Ön vállalatát is a szépen, elegánsan hímzett céges logós pólókkal.

A gépi hímzés német gyártmányú cérnákkal történik japán ipari hímző-gépeinken.

A gépi hímzés készülhet közvetlenül az adott ruha felületére, vagy külön, utólag felvarrható anyagra. A hímző fonal anyaga poliészter vagy viszkóz, a szivárvány teljes palettája rendelkezésre áll a kívánt minta gépi hímzéssel történő reprodukálására. A hímzés lehet teljesen egyszínű, leegyszerűsített mintával, vagy színes, akár nagyon részletes mintájú -szóismétlés is. A gépi hímzés az esztétikus megjelenés mellett a legtartósabb technika, színe nem kopik ki. Szinte bármilyen anyagra tudunk gépi hímzést vállalni, pl.: pamut, vászon, frottír, polár, filc.

Itt webodalunkon ki is választhatja a megfelelő pólókat, felsőket: galléros pólókat, pulóvereket, stb, többféle méretben és színekben is.

Kíváncsi arra, honnan ered a gépi hímzés és a pólók céges logózása?

Az 1940-es évektől indultak a pólódíszítések, melyek akkor még a katonai jelzéseket takarták. Később, az 1960-as évektől váltak egyre gyakoribbá a pólók reklámfelületként, amikor sportegyesületek és pop-együttesek rajzoltatták magukra neveiket. A kézi hímzés korábban még hagyományőrző célt szolgált, nagyon aprólékos, finom munkát igényelt, és míg eleinte a hímzés a terítőkre, falvédőkre volt jellemző, később, egyre többször alkalmazták már pólókon, ruházaton is. A minták leegyszerűsödtek, és szerepük eggyé vált azzal, hogy viselőjük önmagán is megjeleníti, amiben hisz, amit szeret. A hímzés és a ruhák feliratozása a kommunikáció és reklám eszköze lett. Azok a dolgozók, akik cégük logójával a ruházatukon dolgoznak, erősebb lojalitást képviselnek, szívesebben, fegyelmezettebben képviselik vállalatuk érdekeit, céljait. A cég neve ugyanis kötelez. Főképp akkor, ha az a ruházatukon is szerepet kap. A vevőik pedig nagyobb bizalommal közelítenek az ilyen vállalatokhoz, hiszen a logózott ruházat számukra azt jelenti, bármelyik dolgozóhoz is forduljanak „egyen-kiszolgálásban” lesz részük, a vállalat égisze, renoméja, image-e és jó hírneve mögött.

Néhány kép munkáink közül:

Rólunk mondták

"Kreativitás, kiváló minőség, precíz munkavégzés és tökéletes végeredmény."

dr. Veres Ilona

Goodwill Consulting

"Korrekt kapcsolattartás, hozzáértő szakemberek jellemzik a céget. Elégedettek vagyunk a kapott eredménnyel."

Tűzkő József

JOMA Sport

"Nagyon tetszett, hogy szinte azonnal, azaz rövid határidővel képesek voltak segíteni nekünk."

Pataki Zoltán

EU-csoport

Rendeljen gépi hímzést akár most azonnal!


Töltse ki árajánlat kérő űrlapunkat

Emblémázás, Logó hímzés , Gépi hímzés

Gépi hímzés

A textilipar fejlődésének következtében a hímzési technikák bővítése lehetővé tette az automata hímző gépek használatát, mellyel napjainkra lehetőség adódik akár egy példányban elkészíteni a kívánt emblémával ellátott pólót.

A hímzett felvarrót azokban az esetekben ajánljuk, amikor az adott felület nem alkalmas a gépi hímzésre, vagy nem tudják eljuttatni hozzánk a ruhát. A hímzett felvarró utólag rögzíthető felvarrással, vagy tépőzárral, így bármikor levehető, a ruhán nem hagy nyomot. Felhasználása széles körben elterjedt: munkaruházat, egyesület, címer, karjelzés, óvodai jelek is készíthetőek ily módon.

Varrodák számára a hozott anyagra is elkészítjük a hímzett mintákat, melyből utólag is összevarrható a kívánt ruha.
 
X

IRATKOZZON FEL INGYENES ÉRTESÍTŐNKRE!

gépi hímzés olcsón
Mire figyeljen ha céges ruházatot,
hímzett logót rendel?
Eláruljuk, hogy mindig jól járjon!

Sorozatunk végére profi munkaruha beszerző lesz!