Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Logózott munkaruha– a szükséges rossz, vagy inkább hatékony reklámeszköz?

Megáll két futár a ház előtt. Az egyik saját autóval, saját ruhában, a másik céges, logózott autóval, céges formaruhában – munkaruhában. Melyikükhöz van nagyobb bizalmad, illetve – feltételezve, hogy a termék azonos áron és minőségben jutott el hozzád, mindkét futárcég szolgáltatásával elégedett voltál – melyiküket látnád szívesebben legközelebb? Én és a felmérések szerint a válaszadók 90%-a a már messziről felismerhető, brandet képviselő futárt. Miért? Igyekszem a következőkben megmagyarázni.


Kérj ingyenes árajánlatot

Munkaruha logózás a sikeres ügyfélszerzéséért

Egy vállalat szolgáltatásáig eljutni az első arculati elemek megismerése után, illetve azokon keresztül lehet, akarva-akaratlanul. Akár online keresed a megfelelőt, akár személyesen érkezel egy adott termékéért, szolgáltatásért, egészen biztos, hogy tudat alatt is képet alkotsz az adott vállalatról. Véleményedet elsősorban a látottak és hallottak formálják: hogy néz ki a weboldal, mennyire könnyű rajta eligazodni, milyen az ügyfélszolgálatos. Szaküzlet esetében döntő lehet a megközelítés, parkolás, természetesen a bolt összképe és a recepciós, vagy a téged fogadó, kiszolgáló személyzet.

Lehet tökéletes minden körülmény, ha a személyzet rossz érzéseket kelt, antipatikus, s bármilyen. A megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnád: ha megfelelő szaktudással rendelkező, udvarias alkalmazottad a céges arculathoz igazított, a munkakörnek megfelelő céges ruházatba – munkaruházatba – „bújtatod”, nem foghatsz mellé! Nem csak a recepcióst érdemes azonban céges pólóba, hímzett céges ingbe öltöztetni, hiszen az ügyfelek gyakran látják, vagy személyes kapcsolatba kerülnek a szakemberekkel is.

Hímzett munkaruházat minden kollégának

A recepciós, a területi képviselő, az irodai dolgozók számára egyértelmű a hímzett póló, illetve hímzett ing viselése, de nem szabad megfeledkezni a többi kollégáról sem! A törvényi előírásoknak, az adott munkakörnek megfelelő alapdarabokat is kombináld hímzéssel a tökéletes hatás kedvéért.

Ne ragadj le a színeknél, válassz egyedi grafikával, logóval, esetleg szlogennel hímzett minőségi munkaruhát, mely évszaknak megfelelően szabadon variálható. Munkás rövidnadrág és munkás póló, hűvösebb napokra munkamellény és munkás dzseki, melyeket a tél beálltával felválthat a munkásnadrág, munkás kabát és a munkaruha overáll.

Ne a hímzés ára legyen a döntő, különben a végeredmény olcsó hatást kelt és tartóssága megkérdőjelezhető! Keresd a minőséget, azaz Made in Germany: német alapanyagok és ZSK, azaz német géppark. Ez a két kulcsösszetevője a legpontosabb hímzéskép és tökéletes színtartás kombinációjának.

  • profi tervezői csapat a sales-től a grafikuson át
  • lehetőleg minőségi német alapanyagok és géppark használata
  • minőségi textil márkák kínálata
  • precíz, pontos hímzés kép
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válogass minőségi világmárkáink között, mint Rimeck, James&Nicholson, Sniper. Ha elakadtál, melyik márkát választ, olvasd el útmutató blogunkat, vagy kérd bizalommal kollégáink segítségét!

munkaruha himzés, cégepolo.eu

Munkaruha hímzéshez ajánljuk!

Ezekkel a termékekkel biztosan nem lőhetsz mellé!

Ha ezeket a termékeket választod a munkaruha himzéshez, akkor nem csak a himzés minőségével, hanem a ruha minőségével is ki fogsz tűnni a konkurenciáid közül.

Ne feledd! Ha legalább 50 terméket vásárolsz tőlünk és velünk hímezteted, akkor 3% kedvezményt adunk a termékek árából.

Ajánlatkérő űrlap

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!


[Kérjük töltsd fel hímzendő logódat. Ajánlott formátum crd, ai.]

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez.

-

Töltés...
Please wait...