Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Póló feliratozás, logózás –
a technikai útvesztő

Ha feliratozott pólóra gondolsz, valószínűleg elsőre a humoros, egy-egy alkalomra készített pólók ugranak be, melyeket születésnapra, leánybúcsúra, gyermekszületésre, vagy egy adott hobby rajongóinak készíttetnek szeretteik, barátaik.

A legtöbb vállalatnál nem kérdés, hogy logózott munkaruhát, egyenruhát viseljenek az alkalmazottak, amennyiben nagy márkát képviselnek promóciós ajándéktárgyként is értékesítik azokat. Míg az egyszeri megrendelő és a hosszú szöveg egyértelmű, hogy valamilyen nyomdai eljárással készülő „nyomat” legyen, ha céges megrendelő vagy nem biztos, hogy tudod, mi a legjobb megoldás, hiszen ez nem a te szakterületed. Segítünk!


Kérj ingyenes árajánlatot

Póló nyomtatás, vagy póló hímzés. Egyeditől az egyenpólóig.

A pólóra történő nyomtatás nem új keletű technika és a szakembereknek és technikai fejlesztéseknek köszönhetően ma már hosszantartó, szép megoldások születhetnek. A technika alkalmas minden alapszínre, környezetbarát festékekkel történő nyomtatásra. Meg kell különböztetnünk a szitanyomást a direktnyomtatástól. Míg az első esetében nagy mennyiségű gyártásnál javasoljuk, a direktnyomtatás már egyetlen darab esetén is költséghatékony megoldás lehet. A nyomtatással történő kivitelezést elsősorban egyedi pólók készítésére, illetve vállalatok esetében egy-egy alkalmas promócióra, rendezvényre ajánljuk.

A hímzett póló egy igen elegáns, szembetűnő, elsőrangú megoldás, mely profizmust tükröz. A jó alapanyagokból, szépen megvalósított hímzés mondhatni örök életre szól.

A póló hímzés első akadálya, hogy sajnos nagyon kevesen tudnak igazán szép munkát produkálni. Bármilyen meglepő, a pólóra, vagy egyéb munkaruhára, promóciós textilre, például törölközőre történő hímzés igen összetett folyamat. Először is nagyon jó szakembert kíván, aki ért a tökéletes hímző kép megalkotásához, legyen szó egyszerű, vagy igen összetett grafikáról, logóról, képről.

Másodsorban jó, ha tudod, igazán szép munkát csak az eredményez, ha jó alapanyagra, első osztályú cérnával és első osztályú gépekkel dolgozik a kivitelező, különben a tervezett elegáns megoldás olcsó hatást kelthet és tartóssága megkérdőjelezhető.

Ne a hímzés ára legyen a döntő, különben a végeredmény olcsó hatást kelt és tartóssága megkérdőjelezhető! Keresd a minőséget, azaz Made in Germany: német alapanyagok és ZSK, azaz német géppark. Ez a két kulcsösszetevője a legpontosabb hímzéskép és tökéletes színtartás kombinációjának.

  • profi tervezői csapat a sales-től a grafikuson át
  • lehetőleg minőségi német alapanyagok és géppark használata
  • minőségi textil márkák kínálata
  • precíz, pontos hímzés kép
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válogass minőségi világmárkáink között, mint az Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló. Ha elakadtál, melyik márkát választ, olvasd el útmutató blogunkat, vagy kérd bizalommal kollégáink segítségét!

Póló himzés, cégepolo.eu

Póló hímzéshez ajánljuk!

Ezekkel a termékekkel biztosan nem lőhetsz mellé!

Ha ezeket a termékeket választod a póló himzéshez, akkor nem csak a himzés minőségével, hanem a ruha minőségével is ki fogsz tűnni a konkurenciáid közül.

Ne feledd! Ha legalább 50 terméket vásárolsz tőlünk és velünk hímezteted, akkor 3% kedvezményt adunk a termékek árából.

Ajánlatkérő űrlap

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!


[Kérjük töltsd fel hímzendő logódat. Ajánlott formátum crd, ai.]

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez.

-

Töltés...
Please wait...