Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Gépi hímzett céges póló rendelés menete

Árazásunkról és kedvezményeinkről

A termék árak sávosan megtalálhatóak honlapunkon a tetsző fazon függvényében. Az adott darabszámhoz tartozó ársávból további 3% kedvezményt biztosítunk emblémázás esetén. (A fehér és színes termékek ára a legtöbb termék esetében eltérő) (Minden termék mellett található mérettáblázat ami segít a méret kiválasztásában.)

Emblémázásra van szüksége?

Emblémázott ajánlatkérés/rendelés esetén a termékek a kosárba helyezhetőek, az emblémázás rész bejelölésével a rendszer számolja a termékre vonatkozó kedvezményeket. (Az emblémázás rész minden terméknél bejelölendő, a logó feltöltése egy helyre is elegendő, preferált fájlformátum formátum ai, eps, pdf, cdr)

Gépi hímzésre van szüksége?

A hímzés ajánlata egy második körben, a rendelésre adott válaszlevélben kerül beárazásra. (a hímzés ára logó, logóméret, darabszám és elhelyezés függvénye) A hímzéssel kiegészített végösszeg írásos elfogadásáig (mail) az ajánlatkérés nem minősül rendelésnek.

A gyártásról és a kifizetés menetéről

Egyedi megrendelések esetén előleget kérünk bekérőn, a fennmaradó összeg átvételkor fizetendő. Látványtervet illetve kérés esetén kihímzett mintafotót sorozatgyártás előtt küldünk

Az átvétel módjai

  • Személyesen Veresegyházán
  • GLS futárszolgálat (Utánvét esetén 1.200 Ft nettó, előre utalás esetén 900 Ft nettó,
    50.000 Ft nettó vásárlás felett ingyenes)

-

Töltés...
Please wait...