Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Szitázás, avagy szitanyomás. Mit is jelent ez a fogalom?

Gondolom számodra sem lesz meglepő, hogy a manapság már oly elterjedt technológia a szitanyomás, póló szitázás Kínából, illetve Japánból eredeztethető. Térhódítását Európában a XIX. században kezdte meg, de a gyors technológiai fejlődésnek és a gépesítéseknek köszönhetően hamar elterjedt és a mindennaposan alkalmazott nyomdai-, illetve textilipari eljárássá nőtte ki magát. Ha a „szitanyomás textilre” kifejezést hallod, a direkt, illetve transzfer nyomást is érthetik alatta. Míg az első esetben közvetlen felületi nyomás történik, a második esetben egy speciális hőprés segítségével, „vasalva” kerül a minta a felületre.


Kérj ingyenes árajánlatot

Mire és mikor alkalmazható a szitanyomás?

Fontos, hogy tudd, mint minden nyomdai eljáráshoz, a szitanyomáshoz is sok éves nyomdaipari és anyagismeret szükséges, hogy a kivitelező gond nélkül tudjon garanciát vállalni, a megrendelőnek pedig ne kelljen aggódnia a végtermék minősége miatt. Épp ezért szeretném hangsúlyozni, hogy ne a póló szitanyomás árak átfutása után hozz döntést, amikor kivitelezőt keresel.

Sokan szeretik egyszerűen azt állítani, hogy szitázni bármire lehet, de hidd el, a profik bizony különbséget tesznek és az általuk kínálat termékeknek, legyen az póló, bögre, reklámtáska, matrica, valamilyen műanyag reklámhordozó, vagy pl. kartondoboz, megnézik az anyagösszetételét, mielőtt logózható, feliratozható alap szortimentjükbe felveszik.

 

Szitanyomás, pólóra

Szitanyomás árak és mennyiségek a minőség függvényében

Szitanyomást tehát szinte bármely, jól megválasztott anyagra, felületre alkalmazhatunk, ha annak példányszáma eléri azt a minimum mennyiséget, amikor már azt mondhatjuk, hogy pl. a szitakészítés költsége megtérül. Általánosságban elmondható, hogy textiltermékek esetén a 20db, míg pl. kisebb papíralapú termékeknél – névjegykártya – a 200db a legkisebb optimális rendelési egység.

A szitanyomás végső eredményének minőségét - kinézet és tartósság - a logózandó termék összetételén, a kivitelezést végző szakember tudásán és az eljárás pontosságán túl a felhasznált festék minősége is befolyásolja. A szakértelem-precíz technikai eljárás-minőségi alapanyagok mesterhármasával egy pontos, látványos, hosszú évekig tartós megoldást kaphatunk.

  • nagy mennyiségű emblémázandó termék esetén gyors és olcsó megoldás
  • látványos, tartós, de a hímzésnél költséghatékonyabb megoldás
  • nincsenek színbeli megkötések
  • számtalan anyagon használható

Segítünk a döntésben! Ha bizonytalan vagy a technikát, vagy terméket illetően, kérd bizalommal kollégáink segítségét! Tudod, hogy mire és mit? Vedd fel velünk a kapcsolatot gyorsan és egyszerűen adatlapunk segítségével!

Szitanyomás előnyei

Ajánlatkérő űrlap

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!


[Kérjük töltsd fel hímzendő logódat. Ajánlott formátum crd, ai.]

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez.

-

Töltés...
Please wait...