Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Termékek

Termékeink: galléros pólók, ingek, pólók, pulóverek, munkaruhák

galléros póló gépi hímzésselGépi hímzéssel logózható, emblémázható ruházati termékeinket folyamatosan teszteljük, ezért tudjuk, hogy milyen igénybevételhez melyik póló lesz a legoptimálisabb az Ön cége számára.

Termékeinkről részletes leírást talál a web áruházban az egyes menük alatt.

Az igényeknek megfelelően az egyszerűbbtől a csúcsminőségig.

Az emblémázást saját japán ipari hímző gépeinken végezzük. Nem kötünk kompromisszumot az árak terén a minőség rovására.

Meggyőződésünk, hogy csak kivalló minőséget adhatunk vevőinknek.

Az egyéb emblémázási technológiákat stratégia partnereinkkel közösen valósítjuk meg.

10 db megrendelés felett, hímző program tervezési költséget nem számítunk fel.

Az emblémázás árai minden esetben egyediek, mivel minden LOGÓ más öltésszámmal rendelkezik még azonos méret esetén is. Árajánlatot kép, képméret és darabszám alapján tudunk készítünk az Ön vállalatának.

Galléros póló

hímzett galléros pólók

A napjainkban pólóing vagy piké póló néven is ismert T alakú galléros póló az egyik leggyakrabban alkalmazott póló az emblémázható öltözetek közül.

Az eredetileg Lacoste nevéhez fűződő fejlesztés különlegessége, hogy egy meghatározott kötésmóddal készül, mely által az anyag vastagsága ellenére is jól szellőzik. A vetülékrendszerű mintás szövet plasztikus geometriai mintát formáz. A kétszínoldalas kötés alsó fonalszállal kitöltve biztosítja a lehető legkisebb nyúlást az anyag szélességében. A piké pólók esetében alkalmazott megerősített varrás a vállszalag mentén megakadályozza a keresztirányú nyúlást, mely más esetben a mosások során kialakuló gyakori jelenség.

piké póló egyaránt kedvelt és kényelmes viselet a gyermekek, nők és férfiak számára is – utóbbiak sportosabb megjelenését biztosítja mindennapi viseletként az üzleti életben, a nyakrésznél lévő gombos-galléros megoldásnak köszönhetően. A hölgyeknek szánt piké pólók az oldalvarrás mentén karcsúsítottak, alakjukat kiemelik.

Az általunk kínált piké pólók anyagösszetétele lehet 100% pamut vagy 65%pamut és 35% poliészter keveréke. Színüket utólagos festési eljárás során nyerik el, az EU által elfogadott minőségű környezetbarát festék felhasználásával.

A piké póló esetében favorizált emblémázási eljárás a gépi hímzés.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Töltés...
Please wait...